Ruka hore
StoryEditor

Prvý autokoncert na Slovensku. Skupina Kontrafakt pozýva 800 aút

28.05.2020, 11:00
Autor:
pzpz
S nápadom na projekt prišla agentúra Evency.

Skupina Kontrafakt nedávno vydala nový album Real Newz. Pripravované koncerty im však skomplikovala pandémia koronavírusu. Priravili si preto unikátny projekt, ktorý sa na Slovensku ešte nekonal. Svojich fanúšikov pozývajú na autokoncert. 

Kontrafakt vystúpi v Orechovej Potôni, pričom vstup do areálu Slovakia Ringu bude možný iba v uzatvorenom motorovom vozidle. Motorky, štvorkolky, skútre či iné plne nekryté motorové vozidlá budú mať vstup zakázaný. S nápadom na takýto koncert prišla agentúra Evency.

„Keď nás všetkých korona kríza zasiahla, premýšľali sme, ako priniesť aspoň kúsok z našich koncertov medzi ľudí. Najskôr sme fanúšikom ponúkli online koncert, neskôr nám napadol autokoncert. S potešením sme zistili, že v zahraničí tento koncept už výborne funguje a to nás len utvrdilo v myšlienke, že toto musíme priniesť aj sem k nám na Slovensko. Pri výbere to bolo jednoduché, potrebovali sme sa zamerať na hudbu "autíčkárov", v čom je u nás Kontrafakt najsilnejší, a ktorej naša agentúra zhodou okolností robí  manažment,“ vysvetľuje Marko Šebesta z agentúry Evency.

Kapacita areálu bude obmedzená na 800 áut. Lístky sa však predávajú na jedno auto a tak si v cene vstupenky môžu vychutnať koncert až piati ľudia. Členovia skupiny sú presvedčení, že toto môže byť vynikajúci štart do leta.

„Bude to prierez našej tvorby od starých vecí až po najnovšie. Samozrejme budeme hrať najviac z našich  "autíčkárskych" skladieb, aby sme podčiarkli atmosféru tohto koncertu,“ vraví Patrik „Rytmus“ Vrbovský.

„Autokoncertu budú určite predchádzať nejaké skúšky, predsa len sa teraz nekoncertuje kvôli kríze, o to väčšiu chuť a energiu budete v tejto show cítiť,“ sľubuje Michal „Ego“ Straka.                           

01 - Modified: 2020-05-25 14:10:09 - Feat.: 0 - Title: Leoš Mareš usporiadal koncert. Presnejšie autokoncert
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:48