StoryEditor

Aziatka aj Jamajčan by chceli navštíviť Banskú Štiavnicu. Video ukazuje ich vysnívané miesta

29.05.2020, 11:47
Autor:
redred
Kampaň od TRIAD-u podporuje cestovný ruch regiónu Štiavnica.

Keby mohli, išli by aspoň na dva týždne na letnú dovolenku na Slovensko. Viete prečo? Lákajú ich malebné zelené kopce, 27 morí a 250 km príjemných cyklotrás. To všetko ponúkajú pozostatky obrovského prehistorického Stratovulkánu, ktorý sa rozprestiera v okolí Banskej Štiavnice.

Málo ľudí si uvedomuje, že v tomto roku nielen pre nás bude veľmi komplikované ísť na letnú dovolenku do zahraničia, ale že aj ľudia zo zahraničia budú mať veľmi komplikované prísť dovolenkovať k nám Slovensko. To je príležitosť naplno si cez leto vychutnať to, čo máme doma.

„S veľkou podporou Banskobystrického kraja sme pripravili netradičné informačné video. Aby sa všetci ľudia na Slovensku dozvedeli, že súčasťou Banskej Štiavnice je aj jej nádherné okolie s priľahlými obcami a mnohými atrakciami. Ideálne miesto pre tých, ktorí chcú tohtoročnú letnú dovolenku na Slovensku. Informačné video sa natáčalo na Jamajke, v Indii, v Egypte aj v ďalekej Ázii. Tí čo ho už stihli vidieť nám píšu, že ich to video veľmi pobavilo,“ hovorí Ľudo Kaník, podpredseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Štiavnica.

„Čo môžete vidieť a zažiť v okolí Banskej Štiavnice nájdete na stránke www.banskastiavnica.travel/letna-dovolenka od soboty, 30. mája. Ubytovatelia z regiónu Štiavnica pripravili na toto leto pre dovolenkárov špeciálnu akciu „Noci zdarma“. Zoznam 50 ubytovateľov spolu so 700 lôžkami, ktorí sa do tejto akcie doteraz zapojili, nájdete tiež od soboty na stránke webovej stránke Banskej Štiavnice,“  dopĺňa Igor Kuhn, riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Štiavnica.

"Naším cieľom bolo odlíšiť sa od ostatných regiónov a neukazovať iba krásne zábery prírody, aby sme neboli ľahko zameniteľní. Pripravili sme online spot, ktorý s nadsádzkou a nadhľadom v aktuálnej situácii ukazuje, že ľudia v zahraničí a z exotických dovolenkových destinácií možno túžili navštíviť krásnu Štiavnicu. Toto leto však o nej môžu iba snívať. My máme to šťastie, že tam môžeme ísť stráviť super letnú dovolenku. Ľudia sa v komentároch pýtajú, koľko toto asi mohlo stáť natočiť. Video vzniklo naozaj v expresnom čase a niekedy sa podarí nájsť zaujímavé riešenia aj pri nie veľkom rozpočte," vysvetľuje Zuzana Tvarošková z agentúry TRIAD.

Vizitka kampane:

Creative Director: Martin Woska, Matúš Hliboký
Strategy Director: Martin Woska
Strategy, Social & Media planning: Ján Papač, Katarína Šebová
Account Manager: Zuzana Tvarošková
Copywriter: Roman Hríbik
Video Mastering: Katarína Chudá

01 - Modified: 2018-02-14 09:45:53 - Feat.: - Title: Zamilovaní si môžu svoju lásku uložiť do trezoru v „banke lásky“
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:53