StoryEditor

HELL má novú reklamu. V hlavnej úlohe s Bruceom Willisom a najkrajšou ženou na svete

01.06.2020, 12:50
Autor:
redred
Na natáčaní v New Yorku bol aj slovenský herec Marek Fašiang.

Brucea Willisa môžete vidieť v novom reklamnom spote nielen s nápojom HELL ENERGY Drink, ale aj s HELL ENERGY Coffee. Spoločnosť v televíznom spote, ktorý sa začne vysielať dnes aj na Slovensku, mu robí krásna, mladá žena. 

Ide o druhú spoluprácu, pri ktorej sa HELL ENERGY a Bruce Willis spojili v reklame. Herec totiž súhlasil, že bude tvárou značky aj na ďalšie dva roky. V rámci spolupráce sa dohodol aj so Zuleykou Rivera. Tá je považovaná za najkrajšiu ženu sveta a účinkuje v hlavnej ženskej úlohe v najsledovanejšom videoklipe všetkých čias – Despacito ( 6,7 miliardy zhliadnutí). 

Cieľom kampane je spopularizovať nielen HELL ENERGY Drinks, ale aj HELL ENERGY Coffee, radu ľadových káv, ktorá debutuje na medzinárodnom trhu tento rok. Reklama sa natáčala v uliciach New Yorku a v luxusnom apartmáne na 52. poschodí. Na natáčaní opäť spolupracovala rovnaká americká produkčná spoločnosť ako v predchádzajúcich rokoch. 

Televíznu reklamu je možné si pozrieť cez nasledujúci odkaz: www.hellenergy.com/bw_tvc_sk.

Nakrúcania sa zúčastnil aj známy slovenský herec. Marek Fašiang bol vybraný ako slovenský zástupca, ktorý mal možnosť sa stretnúť s Bruceom Willisom. Značka oslovila všetky krajiny, v ktorých je aktívna, aby vyslali lokálnu známu osobnosť, ktorá by mala záujem o takéto stretnutie.

HELL

​Marek Fašiang mal zároveň ako jediný možnosť zo všetkých ísť priamo aj na natáčanie v uliciach New Yorku (tam bola ale len Zuleyka Rivera). 

01 - Modified: 2020-03-02 13:11:41 - Feat.: 0 - Title: HELL bude mať nové reklamy. Ich tvárou bude opäť Bruce Willis 02 - Modified: 2019-05-17 11:48:01 - Feat.: 0 - Title: PR agentúra Kharisma zastreší komunikáciu značky HELL ENERGY
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 17:43