Reuters
StoryEditor

Httpool bude pracovať pre Snapchat v Európe

04.06.2020, 12:22
Autor:
redred
Spoločnosť bude obchodne zastupovať 15 európskych krajín.

Snapchat si v Európe vybral svojho obchodného zástupcu. Je ňou Httpool, spoločnosť IMS, ktorá bude zastupovať sociálnu sieť v 15 európskych krajinách ako napríklad: Rakúsko, Švajčiarsko, Fínsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovinsko, ale aj Česko či Slovenskú republiku.

„Sme nadšení z tejto príležitosti na spoluprácu so spoločnosťou Snap Inc. V poslednom období sa agentúry a značky ocitli v náročnej situácii, sme odhodlaní pomôcť im osloviť ľudí, ktorí trávia na svojich mobilných zariadeniach bezprecedentné množstvo času." povedal Filip Kec, Country Manager v spoločnosti Httpool, ktorý zastupuje český a slovenský trh. "Budeme pracovať na tom, aby sme vybavili agentúry a značky správnymi nástrojmi. aby sme im pomohli vyniknúť počas tejto nestabilnej hospodárskej situácie i mimo nej," dodal Kec.

„Sme veľmi nadšení z rozšírenia nášho partnerstva so spoločnosťou Httpool. Httpool má vysokú úroveň odbornosti a skúseností, ktoré očakávame, že dokonale ukážu zákazníkom ako optimalizovať výsledky na platforme Snap,“ povedala Yabs Macauley, vedúca globálnych partnerstiev v Európe a Afrike.

Httpool ponúkne inzerentom na 15 európskych trhoch niekoľko zaujímavých formátov vrátane: Snap ad, Lenses, Filtrov, Stroy Ads či Commercials.

Httpool, spoločnosť IMS, reprezentuje popredné digitálne platformy v Európe a Ázii. Patria k nim platformy ako: Facebook, Twitter, LinkedIn, TikTok, Spotify, AdColony a ďalšie.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 18:05