StoryEditor

Zásielkovňa má novú kampaň. Promuje v nej doručovanie balíkov medzi fyzickými osobami

29.06.2020, 12:05
Autor:
pzpz
Za kreatívou stojí digitálna agentúra samsiDigital.

Logisticko-prepravná spoločnosť Zásielkovňa prichádza s letnou kampaňou k službe Medzi nami, ktorá umožňuje doručovanie zásielok medzi fyzickými osobami prostredníctvom mobilnej aplikácie.

V živote sú situácie, kedy aj drobnosti vyzerajú ako kopa problémov...“ začína voiceover jedného z dvoch kľúčových reklám novej kampane. Našťastie sú tu pre nás vždy naši blízki. A nezáleží na tom, aká vzdialenosť nás delí. 

Kreatívny koncept kampane vychádza z názvu služby a vykresľuje bežné situácie medzi blízkymi osobami. Hlavnú hrdinku spotov vidíme počas prípravy na rande aj počas bežného dňa na internáte. Oba momenty vyžadujú podporu kamarátky či mamy a vďaka ich zásahu nakoniec všetko vyjde. Pretože, tak to chodí „medzi nami dievčatami“, alebo „medzi členmi rodiny“. 

Vo svete i na Slovensku vnímame rastúci trend v popularite nových, netradičných foriem doručovania i posielania zásielok. Naši zákazníci vyžadujú flexibilitu, spoľahlivosť a chcú mať celý proces v rukách. Vďaka našej mobilnej aplikácii a službe Medzi nami im to umožňujeme doslova – všetko je možné nastaviť behom niekoľkých kliknutí. A tak odosielateľ, ako i príjemca, si môžu zvoliť miesto podania i vyzdvihnutia, ktoré im najviac vyhovuje – bez státia v rade, či celodenného čakania doma,“ hovorí Alexander Jančo, CEO Zásielkovne. „Kampaň vystihuje situácie zo života. Služba Medzi nami je o vzájomnej blízkosti bez ohľadu na vzdialenosť – či už je to vrátenie zabudnutej nabíjačky, odoslanie hand-made výrobku, či prekvapenia k narodeninám,“ dopĺňa Alex Gerbóc, marketingový manažér Zásielkovne. 

Kampaň štartuje na konci júna a hlavný zásah je naplánovaný na júl. Celá je lokalizovaná pre online priestor. Za kreatívou a nastavením reklamného priestoru stojí digitálna agentúra samsiDigital.

Našim cieľom je osloviť najmä aktívnych používateľov mobilných aplikácií a upriamiť ich pozornosť na aplikáciu, ktorá je bezplatná, inovatívna a uľahčuje bežný život. V situáciách zo spotov sa určite nájde každý z nás, alebo nám pripomenú historky našich priateľov,“ približuje zámer Kamil Aujeský, digital director & CEO agentúry. Videospoty budú nasadené na sociálnych sieťach Facebook, Instagrame a na YouTube. Súčasťou kampane sú aj html a obrázkové bannery v rámci Google Search a Google Play. 

Sprievodné PR aktivity zastrešuje PR agentúra Kharisma.

01 - Modified: 2020-11-04 10:08:43 - Feat.: - Title: DATART spolupracuje so Zásielkovňou 02 - Modified: 2020-10-27 07:25:51 - Feat.: - Title: Marketingovou manažérkou Zásielkovne pre ČR a Slovensko je Aneta Uhlíková 03 - Modified: 2020-10-27 06:45:01 - Feat.: - Title: Zásielky nakupované na internete budú bez obmedzení doručené
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:55