"Výborný výlet. Lietadlo bolo čisté, krásne a pohodlné, ďakujem vám Emirates." (aahendia)Emirates
StoryEditor

Letecká spoločnosť zaplatí za karanténu, hotel či lieky ak sa nakazíte vírusom Covid-19

28.07.2020, 10:03
Autor:
(pš)(pš)
Let sa musí udiať do 31. októbra.

Letecká spoločnosť Emirates so sídlom v Dubaji prichádza s ponukou pre cestujúcich, ktorí cestujú do 31. októbra. Ide o postenie COVID-19 zadarmo.
Poistenie pokrýva lekárske náklady, karanténne náklady a repatriáciu, ak ste zmeškali let domov. Zahŕňa tiež náklady na pohreb, ak zomriete na vírus. Emiráty sa takto snažia zvýšiť dôveru a dopyt cestujúcich počas pandémie  - letecká spoločnosť prepraví len 10 percent cestujúcich, ako je obvyklé.

Ak sa niektorému z pasažierov leteckej spoločnosti počas cesty diagnostikuje vírus Covid -19, letecká spoločnosť pokryje liečebné náklady až do výšky 150 000 eur.  Za náklady na karanténu - napríklad za hotelovú izbu - zaplatí 100 eur na deň a to až na dva týždne. V prípade, že dôjde k najhoršiemu, spoločnosť preplatí sumu vo výške 1 500 eur ako náklady na pohreb.

Poistenie je platné do 31. októbra. Emiráty sa takto snažia zvýšiť záujem o cestovanie, je to prvá letecká spoločnosť, s ponukou poistenia, ktoré sa týka Covid-u 2019, uviedol Business insider.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 03:59