StoryEditor

Lindex v novej kampani oslavuje ženskú krásu

03.08.2020, 12:45
Autor:
pzpz
Kampaň má odrážať hodnoty spoločnosti.

„Spodná bielizeň pre ľudí ako ste vy alebo ja“ je odkaz švédskej značky Lindex v kampani, ktorá vyzdvihuje úžasné ženy v rôznych fázach života, v každodennom prostredí.

„Chceme, aby každá žena mohla byť sama sebou a cítiť sa plná inšpirácie a sebadôvery, bez ohľadu na to, o koho ide, ako vyzerá alebo ktorou cestičkou života sa rozhodla kráčať. V našej komunikácii chceme skutočne poukázať na naše hodnoty – nefalšovanosť, osobnosť a inkluzívnosť“, hovorí výkonná riaditeľka Susanne Ehnbåge.

Lindex

Kampaň na spodnú bielizeň Lindex zahŕňa ženy v každodenných situáciách. Presadzovanie inkluzívnosti a pozitivity tela je tiež súčasťou sľubu spoločnosti Lindex o udržateľnosti a hlavným cieľom v oblasti zamerania na „Posilnenie postavenia žien“. Lindex Lindex

„Pre spoločnosť Lindex sú ženy všetkým. Chceme mať pozitívny vplyv na každodenné životy našich zákazníkov a neustále vnášanie ženskej perspektívy a potrieb do všetkého, čo robíme, je kľúčom nášho úspechu.“, hovorí Susanne Ehnbåge.

Ženy boli vždy stredobodom pozornosti spoločnosti Lindex, ktorá začala podnikať v oblasti spodnej bielizne už pred viac ako 65 rokmi. Lindex je so svojím dedičstvom a dlhoročnými skúsenosťami v oblasti spodnej bielizne lídrom na trhu so spodnou bielizňou v Škandinávii a odborníkom na strih, pohodlie, kvalitu a funkčnosť. 

01 - Modified: 2021-01-26 13:33:46 - Feat.: - Title: Lindex predstavil jarnú kampaň. Je oslavou ženských pŕs 02 - Modified: 2017-04-11 04:48:50 - Feat.: - Title: Lindex menil mediálnu agentúru
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 22:49