archív
StoryEditor

Daniel Heriban pozýva na futbal. V kampani pre DIGI Slovakia

16.09.2020, 17:22
Autor:
redred
Za kampaňou stojí kreatívna agentúra Pen&Paper a produkčná spoločnosť Protos Productions.

DIGI Slovakia aj v tejto sezóne pripravuje pre športových fanúšikov priame prenosy z významných športových, špeciálne futbalových zápasov ako je LaLiga, Bundesliga či Séria A. Na programe Premier Sport nebude chýbať slávna Premier League. A to je dôvod, aby sa DIGI Slovakia pripomenula svojim športovým priaznivcom, pre ktorých pripravila jesennú kampaň s obľúbeným hercom Danielom Heribanom. Vďaka 100 percentnému pokrytiu si fanúšikovia môžu vychutnať svetové prenosy, a aj ďalšiu ponuku programov pre celú rodinu z každej časti Slovenska, nech sú kdekoľvek, v meste či na dedine.

„Túto jeseň sme sa v DIGI rozhodli pre nový štýl komunikácie, v ktorej upriamujeme pozornosť na našu ponuku svetového futbalu. Teší nás účinkovanie Dana Heribana, v spolupráci s ktorým vznikla naša najnovšia kampaň. Naším cieľom je ponúkať najlepšiu televíznu zábavu, nech ste kdekoľvek a preto sme v komunikácií zvolili dedinské prostredie,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja DIGI Sportu.

Jesenná kampaň štartuje prvý septembrový týždeň v septembri aj na  televíznych obrazovkách. Na kampani spoločnosť spolupracovala s kreatívnou agentúrou Pen&Paper a produkčnou spoločnosťou Protos Productions. Nasadenie jesennej kampane je naplánované v ATL aj BTL komunikácii a v rôznych variáciách kreatívy potrvá do konca októbra.

Zákazníci si live zápasy anglickej Premier League, španielskej LaLigy, talianskej Série A či nemeckej Bundesligy môžu vychutnať od 12. septembra na programoch DIGI Sport a Premier Sport. Kompletná ponuka zápasov a videotéka je prístupná v aplikácii DIGI GO. Okrem širokého výberu športových programov DIGI aj naďalej ponúka filmové, dokumentárne, hudobné či detské programy za dlhodobo výhodnú cenu už od 9,60 eur mesačne a bez viazanosti.

DIGI zákazníkom ponúka všetky služby bez viazanosti. Zároveň pri využití 100 percent bonusu na satelit a inštaláciu zákazník neplatí na úvod žiadne poplatky. Cena TV balíkov aj internetu zostáva nezmenená.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 14:05