Zuzana ČaputováTASR
StoryEditor

Prezidentka Čaputová agituje za ochranu starších ľudí. Vo videu so svojím otcom

11.10.2020, 19:23
Autor:
(pš)(pš)
Ľudí zároveň vyzýva, aby nosili rúška všade tam, kde je to potrebné.

Prezidentka Zuzana Čaputová zverejnila na svojom facebook účte video, v ktorom vyzýva ľudí, aby sa v rámci októbra, Mesiaca úcty k starším, venovali ich ochrane.

"Počty infikovaných zo dňa na deň neznížime. Môžeme ale prispieť k tomu, aby sme situáciu udržali pod kontrolou," hovorí Zuzana Čaputová. "Začnime prosím tým, čo je najmenej bolestivé a zároveň najúčinnejšie. Nasadiť si rúško, použiť dezinfekciu, a pamätať na odstup to sú sekundy. Sekundy úcty, ktoré môžu pre starších a najzraniteľnejších znamená roky života," pokračuje prezidentka v príhovore.

Vo videu kráča prezidentským palácom, prichádza k staršiemu pánovi, ktorý ako vidieť v závere, je jej otcom. "Naše sekundy dnes teda znamenajú roky života pre iných. Nezľahčujme situáciu, v ktorej sa všetci nachádzame a nosme rúška všade tam, kde je to potrebné," apeluje pani prezidentka na všetkých občanov Slovenska.
Video režíroval Juraj Johanides, autorom hudby je Dávid Kollár. Video si za necelú hodinu na facebooku pozrelo takmer 5-tisíc ľudí.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 23:27