StoryEditor

Slovenskú hudbu ocenili za hranicami. Karin Ann sa teší z prvých úspechov

23.10.2020, 12:10
Autor:
redred
Mladá slovenská speváčka svojím singlom zaujala vo viacerých krajinách Európy.

Slovenská speváčka Karin Ann aktuálne promuje svoj nový singel 3AM. Ubehlo len pár dní od jeho vydania a Karin púta pozornosť za hranicami Slovenska. Svojím novým singlom zaujala vo viacerých krajinách Európy.

V úvode septembra Karin Ann predstavila nový singel 3AM. Vzápätí skladba dostala vizuál v podobe videoklipu z dielne českého filmára Ondřeja Urbanca. 3AM je speváčkin prvý singel v angličtine a zároveň prvou lastovičkou jej pripravovaného debutového EP, ktoré vyjde začiatkom budúceho roka.

Za výsledným zvukom skladby 3AM stojí skúsený britský producent Matt Schwartz, ktorý je podpísaný i pod poslednými dvoma albumami Yungbluda. Pod produkciou je podpísaný taktiež Tomi Popovič, ktorý produkoval i doterajšie tri single speváčky: Ruky preč, Zrkadlo a Zavolaj mi zajtra.

Prostredníctvom singla 3AM sa Karin podarilo rozvíriť hudobné vody aj za hranicami. Slovenskú speváčku po vydaní novej piesne zaregistrovali v susednej Českej republike. Skladbu nasadilo do rotácií niekoľko českých rádií na čele s Evropou2 a videoklip rotuje tiež česká hudobná TV Óčko.

Po Českej republike sa ku Karin dostal pozitívny feedback na jej nový singel z médií v Maďarsku a do tretice videoklip 3AM zaujal dokonca nemeckú MTV, ktorá klip zaradila do svojho vysielania.

Ako predskokanku svojho turné #NOSORY TOUR si ju vybrala úspešná poľská speváčka Sanah. Turné v ôsmich poľských mestách je už teraz kompletne vypredané. „Neviem sa dočkať, bude to moje úplne prvé turné a je pre mňa veľká časť, že si ma vybrala práve speváčka, ktorú úprimne uznávam a rešpektujem. Už sa na vás všetkých veľmi teším!“, vyznala sa Karin Ann.

#NOSORY TOUR

​Speváčka Karin Ann má 18 rokov, narodila sa 10. mája 2002 v Čadci. Prvú kompletnú pieseň napísala v 14. rokoch. Koncom roka 2018 zverejnila svoje prvé dve skladby a v roku 2019 tretiu, vďaka ktorej ju objavil producent Tomi Popovič. Karin Ann momentálne pracuje na svojom debutovom EP, ktoré plánuje vydať v roku 2021.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:59