StoryEditor

Zmena po viac ako 20 rokoch. Orange zmenil mediálnu agentúru

29.10.2020, 14:31
Autor:
(pš)(pš)
Víťazom tendra je MediaCom Bratislava.

Spoločnosť Orange Slovensko tendrovala viaceré komunikačné služby. V súčasnosti oznámila víťaza tendra na mediálne služby. Po dvadsiatich rokoch vymenila mediálnu agentúru. Unimediu strieda MediaCom Bratislava. Spolupráca s novou agentúrou sa začne od januára budúceho roka. Nová agentúra bude zastrešovať mediálne plánovanie a nákup offline médií.

Tender spoločnosť Orange vypísala kvôli končiacej zmluve so súčasnou mediálnou agentúrou. Podľa Martina Hromkoviča, riaditeľa B2C marketingu a značky, Orange Slovensko, sa tendra zúčastnila väčšina kľúčových agentúr na trhu. "Víťazom je agentúra MediaCom Bratislava. Rád by som zároveň poďakoval našej doterajšej mediálnej agentúre Unimedia za dlhoročnú a svedomitú prácu," povedal Hromkovič.
 
"V prvom rade sa chcem spoločnosti Orange Slovensko a celému tímu poďakovať za viac ako 20 rokov skvelej spolupráce. Sme hrdí na to, že sme sa aktívne spolupodieľali na budovaní tak úspešnej značky a spoločnosti, akou Orange na Slovensku dlhodobo je. Do budúcnosti prajem veľa efektívnych kampaní a spokojných zákazníkov," hovorí Rastislav Kaňuch, Executive director Unimedie.
 
Na otázku Stratégií, čo Orange Slovensko očakáva od novej agentúry, Hromkovič odpovedá: "Aby naplnili presne to, čo predviedli počas výberového konania. Presvedčili nás ponúkanými nástrojmi, skúsenosťami a prácou s dátami. Práve na dáta sa chceme zamerať ešte viac ako doteraz, keďže z hľadiska mediálneho plánovania hrajú čoraz kľúčovejšie úlohu. Z celkového pohľadu očakávame efektívny nákup médií v náročnom období, kedy sa ešte viac zostruje súboj zadávateľov o to, ako v médiách relevantne zaujať a doručiť svoje posolstvo."
"Už skoro tri roky naozaj denne pracujeme na dátovej a digitálnej transformácii agentúry, naprieč našimi oddeleniami a službami. Na výsledok tendra sme extrémne hrdí a nevieme sa dočkať našej spoločnej cesty s Orange Slovensko", teší na spoluprácu Andrej Dziak, CEO MediaCom Slovakia. (na obrázku)
Pripomeňme, že o nákup online médií pre Orange Slovensko sa stará agentúra Zaraguza. Orange Slovensko tendruje aj PR a kreatívnu agentúru.
 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 10:36