StoryEditor

Divadlo LA KOMIKA si v rámci #GivingTuesday spravilo vlastnú kampaň POSTAVME LA KOMIKU NA NOHY!

02.12.2020, 11:50
Autor:
redred
Angažovala do nej známe tváre, svojich hercov.

Divadlo LA KOMIKA, ktoré pôsobí pod občianskym združením ART GALLERY čelí výpadku jediného zdroja príjmu – z predaja vstupeniek, keďže divadlá boli od začiatku pandémie zatvorené už niekoľkokrát. Vysoké náklady za prenájom priestorov v centre Bratislavy, ktoré platí aj keď je zatvorené, dostalo divadlo do existenčných problémov.

“Ako jednu z možných ciest záchrany divadla považujeme možnosť pripojiť sa ku #GivingTuesday – darovaciemu utorku - celosvetovému sviatku štedrosti, dávania a pomoci, ktorý sa tento rok konal 1.decembra a dať tak možnosť našim divákom a fanúšikom stať sa našimi partnermi,“ vyjadrila saNatália Vosátková, riaditeľka divadla LA KOMIKA.

Je to deň, kedy sa po celom svete oslavujú dobré skutky a šíri dobro. Jedinečným spôsobom spája rôzne skupiny ľudí – neziskové organizácie, občianske združenia, firmy, rodiny aj jednotlivcov a povzbudzuje ich k prejavom štedrosti. #GivingTuesday sa koná každoročne v utorok po Dni vďakyvzdania v USA. Je odpoveďou na nákupný ošiaľ počas Black Friday, známych už aj na Slovensku. #GivingTuesday už tretí rok zastrešuje Nadácia Pontis, ktorá angažuje vo svojej oficiálnej kampani aj známe tváre a osobností pod mottom: „ZABUDNIME NA TO, ČÍM SA LÍŠIME, BUĎME PRE ZMENU IBA ĽUĎMI“.

Divadlo LA KOMIKA do svojej kampane POSTAVME LA KOMIKU NA NOHY! tiež angažovalo známe tváre - svojich hercov, ktorí na sociálnych sieťach šíria svoje výzvy k zapojeniu sa do podpory formou videí a seriálu osobných príbehov, čím by mohli byť, ak by nemohli hrať v divadle.

La Komika

01 - Modified: 2020-11-24 10:43:01 - Feat.: 0 - Title: Kampaň ku #GivingTuesday vznikla z domácich videí známych Sloveniek a Slovákov
01 - Modified: 2020-11-24 10:43:01 - Feat.: - Title: Kampaň ku #GivingTuesday vznikla z domácich videí známych Sloveniek a Slovákov
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 15:50