AAA AUTO
StoryEditor

Známy MMA zápasník sa stal novou tvárou značky AAA AUTO

18.01.2021, 12:27
Autor:
redred
Pripojí sa tak k osobnostiam ako je Maroš Kramár alebo v Českej republike zápasník Karlos "Terminátor" Vémola a tenistky sestry Plíškové.

Slovenský zápasník zmiešaných bojových umení MMA Samuel „Pirát“ Krištofič sa s príchodom roku 2021 stal novou tvárou značky AAA AUTO. Zahájením spolupráce športovec zároveň presadol do nového automobilu Kia ProCeed, ktorý ho bude sprevádzať na cestách.

Spoločnosť AURES Holdings, prevádzkovateľ autocentier AAA AUTO, týmto spôsobom rozširuje svoj komunikačný koncept, v ktorom spolupracuje s viacerými známymi tvárami. Na Slovensku je to napríklad herec Maroš Kramár, v Českej republike zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola a tenistky sestry Plíškové.

"Spolupráca so známymi osobnosťami ako jeden z komunikačných nástrojov sa nám z dlhodobého hľadiska skutočne osvedčil, preto sme sa rozhodli aj pri podpore značky AAA AUTO ísť touto cestou. Samuel „Pirát“ Krištofič je symbolom veľkého odhodlania a sily a veríme, že naša spolupráca je krokom správnym  smerom," uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka skupiny AURES Holdings, pod ktorú značka AAA AUTO patrí.

"K spolupráci so Samuelom „Pirátom“ Krištofičom môžem zatiaľ len načrtnúť, že sa objaví napríklad v našich videách na sociálnych sieťach, a to aj v spojení s ďalšími osobnosťami, s ktorými spolupracujeme," dodala Karolína Topolová.

 „Som rád, že sme spolu so značkou AAA AUTO spojili sily a začali spoluprácu, ktorej výsledkom je krásny automobil Kia ProCeed. Som nadšený a s novým autom sme si hneď padli do oka. Navyše automobil je veľmi čiperný, čo mám rád a teším sa na jazdy v ňom,“ priblížil Samuel „Pirát“ Krištofič.

01 - Modified: 2018-03-15 13:08:34 - Feat.: 0 - Title: AAA AUTO má novú riaditeľku marketingu a komunikácie 02 - Modified: 2019-02-25 08:02:07 - Feat.: 0 - Title: Moderátor Michal Sabo je novou tvárou AAA AUTO na sociálnych sieťach
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:36