Možnosť vymeniť poisťovňu sa kráti. Využite ponuku od DôveryDôvera
StoryEditor

Kreatívna Dvojica bude pracovať pre Dôveru

08.02.2021, 13:23
Autor:
redred
Zastreší komunikáciu na sociálnej sieti LinkedIn.

Výberové konanie pre Dôveru sa uskutočnilo ešte v závere minulého roka. Klienta najviac oslovil návrh Kreatívnej Dvojice.
„Tešíme sa na spoluprácu s mladou agentúrou, za ktorou však stoja osvedčené mená. Kreatívna Dvojica priniesla premyslenú stratégiu, ktorá zohľadnila všetky špecifiká sociálnej siete LinkedIn a zároveň zaujímavo posunula aj náš vizuálny štýl. Sme presvedčení, že spoločne sa nám podarí posilniť vnímanie Dôvery ako atraktívneho zamestnávateľa a upevniť pozíciu lídra na trhu zdravotného poistenia,“ vyjadrila sa  Katarína Beličková, špecialistka pre sociálne siete zdravotnej poisťovne Dôvera.

„Dosiahnuť úspech v konkurencii oveľa väčších etablovaných agentúr je pre našu agentúru dôležitá méta. Máme z toho veľkú radosť. Vnímame však aj očakávania klienta a sme vďační za jeho dôveru,“ hovorí Michal Hornický, Co-Founder&Senior Art Director agentúry Kreatívna Dvojica.

Aj napriek zvyšujúcemu sa počtu aktívnych užívateľov môžeme povedať, že LinkedIn je na Slovensku z pohľadu kreativity ešte nepopísaný papier. Vďaka spolupráci s Dôverou budeme môcť ukázať, že komunikácia zameraná na profesionálne publikum rozhodne nemusí byť strohá a nudná,“ dodáva.

Agentúru Kreatívna Dvojica založili Iva Pacoňová a Michal Hornický. V minulom roku ich súťaž Digital Pie vyhlásila za Rising Star a podarilo sa im uspieť aj na Zlatom Klinci odkiaľ si odniesli ocenenia za práce Bezkontaktné pusinky a Zomri Taška.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 19:19