Fortuna
StoryEditor

Novou tvárou Fortuny je MMA zápasník Lajoš Klein

03.03.2021, 14:40
Autor:
redred
Kampaň je z dielne MAYER/McCANN-ERICKSON.

MMA je čoraz populárnejšie bojové umenie, ktoré si získava viac a viac pozornosti. Spoločnosť Fortuna sa rozhodla na silnejúci trend reagovať a rozšírila svoju komunikáciu o tento populárny športový segment. Preto koncom roka 2020 uzavrela viacročné partnerstvo s prvým slovenským bojovníkom v UFC Ľudovítom „Lajošom“ Kleinom.

Stávková spoločnosť pripravila v spolupráci s agentúrou MAYER/McCANN-ERICKSON novú kampaň s názvom Stojíme pri tebe.

Lajoš Klein je aj hlavným hrdinom televízneho spotu, ktorého myšlienkou je ukázať, že úspech každého z nás nezávisí iba od talentu, tvrdej práce a disciplíny, ale aj od ľudí, ktorí nám veria a stoja pri nás. Okrem neho v spote hrá aj jeho skutočná rodina a známi.

„Bol to náš zámer. Chceli sme vytvoriť autentickú reklamu, kde účinkujú iba tí, ktorí Lajoša skutočne podporujú – jeho rodičia, priateľka, kamaráti, tréneri. Žiaden komparz. Sú tam iba ľudia, ktorí mu verili a vždy stáli pri ňom. Týmto prístupom sme chceli zdôrazniť autentickú úlohu, ktorú v jeho podpore zohráva aj spoločnosť FORTUNA,“ vysvetľujú tvorcvoia kampane z MAYER/McCANN-ERICKSON. 

„MMA je rýchlo rastúce športové odvetvie, ktorého popularita narastá aj na Slovensku. Tento vzostup je zreteľný aj v oblasti kurzových stávok, preto tento fakt nemôžeme ignorovať. Lajoš Klein je náš najtalentovanejší zápasník s veľkou budúcnosťou. Veľa už stihol dokázať a veríme, že dokáže ešte omnoho viac. Okrem toho je to aj fantastický človek, ktorého okrem bojovnosti zdobia pokora, skromnosť, zmysel pre fair play a úžasná cieľavedomosť. Všetky tieto atribúty nám tak naznačujú, že z Lajoša onedlho vyrastie ďalšia výnimočná slovenská športová osobnosť. A my chceme byť rozhodne pri tom,“ hovorí Ľudovít Vyskoč, generálny riaditeľ spoločnosti FORTUNA.

Súčasťou kampane sú okrem televízneho spotu aj online formáty. 

Vizitka kampane:

Klient: FORTUNA SK, a.s.
Agentúra: MAYER/McCANN-ERICKSON
Creative Director: Peter Viktor Blaho
Art Director: Miroslava Králiková
Copywriter: Milan Macko
Account Manager: Paola Hemžová
Stratég: Martin Kozár
Produkcia: Eallin
Réžia: Roland Wranik

01 - Modified: 2023-07-14 13:09:14 - Feat.: - Title: Stávkovému biznisu sa darí. Investuje sa do inovácií i do reklamy 02 - Modified: 2019-05-10 08:51:43 - Feat.: - Title: Hamšík, Dúbravka a Lobotka fandia hokeju. V novej kampani Fortuna
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 06:52