Crowdberry
StoryEditor

Investičná platforma Crowdberry vstúpila do marketingovej firmy senseZOOM

23.03.2021, 13:40
Autor:
TSTS
Crowdberry získalo v senseZOOMe väčšinový podiel a stáva sa tak silným partnerom, ktorý spoločnosť podporí v jej ďalšom raste. 

Pražská marketingová spoločnosť senseZOOM, ktorá sa špecializuje na outsourcing marketingu, sa na začiatku roka stala súčasťou česko-slovenskej fintech investičnej platformy Crowdberry. Crowdberry získalo v senseZOOMe väčšinový podiel a stáva sa tak silným partnerom, ktorý spoločnosť podporí v jej ďalšom raste. 

Od roku 2017 pomáha senseZOOM firmám, ktoré si nemôžu dovoliť profesionálny interný marketingový tím, nemajú kapacitu efektívne riadiť zároveň marketing, externých dodávateľov a agentúry, alebo potrebujú znížiť náklady na marketingový tím. Medzi klientov, ktorí dlhodobo spolupracujú so senseZOOMom, patrí, okrem Crowdberry, napríklad belgická projektová spoločnosť Group-IPS, európsky developer Mountpark alebo popredné české mäsiarstvo NOVÁK maso – uzeniny.

„S Crowdberry pracujeme už štyri roky a integrácia obidvoch tímov je veľmi hlboká vrátane spolupráce s ďalšími partnermi a klientmi investičnej platformy,“ popísal prepojenie Hynek Bartík, zakladateľ spoločnosti senseZOOM a dodal: „Zmyslom našej práce je popri fungujúcom marketingu vytvoriť priestor na dlhodobé posilnenie marketingovej komunikácie a zaistiť, aby firma považovala marketing za základ svojho podnikania a súčasť všetkých firemných procesov.“ 

Crowdberry podporuje české a slovenské firmy a pomáha im získať kapitál na expanziu od súkromných investorov, ktorí sa tým stávajú spolumajiteľmi týchto firiem. Demokratizuje svet investovania, kde marketingová komunikácia predstavuje pre firmy zásadnú súčasť benefitov investičnej kampane.

„Prepojenie obidvoch značiek bolo logickým krokom, ktorý pomôže rýchlejšie rásť nielen nám, ale hlavne firmám, ktoré po získaní kapitálu potrebujú marketingovú podporu primárne na českom a slovenskom trhu,“ okomentoval transakciu Dano Gašpar, managing partner Crowdberry. 

Crowdberry spolu s 3 500 investormi a investíciami v objeme takmer 30 mil. eur poskytla počas piatich rokov svojho pôsobenia rastový kapitál pre 19 spoločností v Českej republike a na Slovensku.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:44