StoryEditor

Primalex vymenil majstrov za rodiny. V novom reklamnom spote stavil na dobre známe pocity

30.04.2021, 10:10
Autor:
redred
Druhá vlna kampane voľne nadväzuje na minuloročnú reklamu.

Tradičná značka farieb na stenu a náterov na drevo Primalex opäť upriamuje pozornosť na rad čistiteľných náterov Ceramic. Po roku od uvedenia nového radu extra odolných umývateľných a čistiteľných náterov Ceramic prichádza Primalex s druhou vlnou kampane, ktorá vtipnou formou voľne nadväzuje na minuloročnú reklamu. 

„Po zručných majstroch sme sa teraz zamerali na bežný rodinný život. Chceme spotrebiteľom ukázať, že čistiteľné nátery Ceramic sú extra odolné voči nečistotám a škvrnám a zvládnu aj na prvý pohľad beznádejné situácie. Paleta 23 odtieňov nám poskytla skvelé možnosti kontrastov so škvrnami, takže diváci si pri sledovaní spotu určite zažijú autentické pocity,“ odkrýva stratégiu značky Matúš Medveď, marketingový manažér značky Primalex pre Slovenskú republiku.

Primalex

​Reklamný spot sa začne vysielať v máji na TV JOJ a éteri bude 7 týždňov. Spot vyšiel z dielne rumunskej agentúry Next Advertising a podporený bude aj komunikáciou v interných kanáloch spoločnosti – na webových stránkach, POS materiáloch a sociálnych sieťach.

Okrem toho bude kampaň zahŕňať aj onlinové a printové médiá. PR komunikáciu pre Primalex zabezpečuje agentúra 10/10 Communications, do portfólia ktorej patrí značka od začiatku tohto roka. Zamiera sa najmä na komunikáciu hobby konceptu Projekt na víkend, ktorý vznikol v spolupráci s odborníkmi klienta. „Je určený nielen domácim kutilom, ale všetkým, ktorí by si radi zveľadili svoj príbytok, chalupu či záhradu. Počas celého roka im prinesieme zaujímavé inšpirácie a dôvod tešiť sa na víkend,“ dodáva Matúš Medveď.

01 - Modified: 2023-05-14 12:33:15 - Feat.: - Title: Primalex vtipnou reklamou upriamuje pozornosť na širokú farebnú paletu náterov Ceramic 02 - Modified: 2022-05-03 08:27:09 - Feat.: - Title: Primalex štartuje novú kampaň. Pokračuje v koncepte, ktorý bol vlani pozitívne prijatý divákmi 03 - Modified: 2019-04-08 11:24:36 - Feat.: - Title: Primalex má novú kampaň. Drevo chráni ako vojsko 04 - Modified: 2017-05-12 08:43:36 - Feat.: - Title: Značka Primalex má nový spot. Od Zaraguzy
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 21:07