StoryEditor

ZOMRI ovládli spravodajské portály vďaka Etargetu

07.05.2021, 09:30
Autor:
redred
Stalo sa tak vďaka slovenskej reklamnej sieti Etarget a ich novej službe Social Display.

Služba Social Display od Etargetu dokáže automatizovane vyrábať bannery z už publikovaných príspevkov na sociálnych sieťach. Aktuálne funguje s facebookovými statusmi, v príprave je LinkedIn a Instagram.

Jej hlavnou výhodou je jednoduchosť celého systému a tiež efektivita takto vynaložených prostriedkov. Po prvotnom napojení klientovej Facebook stránky sa už všetko deje automatizovane. Každý nový príspevok sa prekonvertuje do bannera do jednej hodiny po vypublikovaní na sociálnej sieti.

Etarget

Cieliť sa pritom táto kampaň dá rovnako ako bežné displejové kampane v programatickej sieti: podľa záujmov používateľov, lokality, sociodemografických údajov či konkrétneho umiestnenia bannerov.

„Som rád, že sme službu Social Display priniesli na Slovensko medzi prvými. Jej absolútna jednoduchosť a presné cielenie boli pre nás kľúčové vlastnosti, ktoré sme touto službou chceli priniesť našim inzerentom. Prvé čísla z pilotných kampaní aj reakcie prvých inzerentov nás utvrdzujú v tom, že myšlienka rozšírenia „firemných“ posolstiev zo sociálnych sietí do celého internetu je pre mnohé značky dôležitá,“ približuje dôvod launchu nového produktu v portfóliu Etargetu CEO, Marcel Vass.

S kreatívnou ideou launchovacej kampane prišla agentúra PS:Digital. „Sme radi, že sme mohli pomôcť Etargetu s promom tohto inovatívneho produktu. Som si istý, že Social Display veľa našich klientov aktívnych na Facebooku ocení, ako výborný nástroj na rozšírenie zásahu ich social media príspevkov v prostredí celého internetu,“ povedal Peter Šebo, founder & CDO PS:Digital.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 21:48