StoryEditor

Český Kaufland uvádza lahôdku pre milovníkov hokeja. Jej tvárou je Jaromír Jágr

07.05.2021, 11:36
Autor:
(pš)(pš)
Na špeciálnom projekte sa podieľala agentúra EFECTIVITY POWERED BY PUBLICIS.

Pred majstrovstvami sveta v hokeji, ktoré sa začínajú už koncom mája, pripravil český Kaufland pre svojich zákazníkov zaujímavú  vernostnú promo kampaň. Je ňou interaktívna nálepková kniha českého hokeja. Tvárou kampane je Jaromír Jágr. Hokejová kniha je pohľadom do histórie českého, neskôr aj československého hokeja a svojim priaznivcom ponúka viaceré lahôdky. Aktivitu pre Kaufland vytvorila slovenská agentúra EFFECTIVITY POWERED BY PUBLICIS.

Legendy sa nerodia cez noc, je názov hokejovej knihy, ktorá obsahuje nielen priestor pre zbieranie nálepiek, ale aj množstvo interaktívneho obsahu, ktorý mapuje históriu českého, respektíve československého hokeja. Príbeh sa začína v roku 1909, kedy české hokejové mužstvo prvýkrát hralo na medzinárodnom zápase vo francúzskom Chamonix. Zbieraním nálepiek sa aktivačná kampaň nekončí.

V čom spočíva interaktivita knihy?
Agentúra EFFECTIVITY POWERED BY PUBLICIS premiestnila obsah knihy aj do online prostredia, ktorý nájdete na jednom mieste vďaka aplikácie. Tu čaká na záujemcov ďalší bonusový obsah.
"Podarilo sa nám virtuálne zrekonštruovať legendárny štadión Štvanice z obdobia štyridsiatych rokov, na ktorom sa odohráva celé rozhranie aplikácie. Celkovo to bola výnimočná práca, a jeden z našich top projektov v tomto smere," vysvetľuje šéf agentúry Daniel Abrahám. Špeciálnym obsahom sú rôzne hokejové videá nahovorené súčasným komentátorom Róbertom Zárubom, ale aj Janom Slepičkom.

​Okrem archívnych videí si záujemcovia budú môcť pozrieť aj videá s hokejovými hviezdami v rámci sekcie "Kde vyrastali legendy". Okrem Jaromíra Jágra svoje hokejové začiatky odkryjú Martina Procházka, Pavel Patera, Radim Vrbata, Jiří Hrdina či Karel Klikorka.
Tvárou kampane je Jaromír Jágr, ktorý ako prvý odkrýva svoje hokejové začiatky.

​Aktivačná kampaň má pripravené spoty pre TV, v online, rádio spoty,OOH, ale aj POS materiály v mieste predaja.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 08:09