StoryEditor

Vakcína je víťazstvo: odštartovala neviditeľná druhá fáza očkovacej kampane

24.05.2021, 16:15
Vystupujú v nej známe osobnosti a odborníci. Ministerstvo o kampani mlčí.

Začiatkom mája Ministerstvo zdravotníctva SR na svojej facebookovej stránke oznámilo, že spúšťa ďalšiu fázu očkovacej kampane: nové online videá, rozhlasové a TV spoty. Postupne predstavilo pár spotov, v ktorých vystupujú dvojice populárnych osobností: Tomáš Maštalír, Gizka Oňová, Štefan Kovár, Zuzana Mauréry spolu s odborníkmi: virológom Borisom Klempom, infektológom Petrom Sabakom a epidemiologičkou Zuzanou Krištúfkovou.

Kým prvú fázu kampane predstavil ešte bývalý minister Marek Krajčí spolu so šéfkou komunikačného oddelenia Janou Pôbišovou, o druhej kampani sme sa dozvedeli iba vďaka statusom na Facebooku.

Nechceme tým však naznačiť, že komunikácia na Facebooku ministerstva je zlá. Naopak.

Ale späť k druhej fáze kampane. Aby sme sa o nej dozvedeli viac, oslovili sme ministerstvo už viackrát. Na naše opakované otázky komunikačné oddelenie nereagovalo. Preto sa pozrime, čo sme sa dozvedeli o kampani z dostupných zdrojov.

S novým sloganom – Vakcína je víťazstvo
Ako sme sa dozvedeli, z Facebooku ministerstva zdravotníctva, kampaň v druhej fáze predstavila nové spoty. V troch spotoch vidíme vždy dvojicu -  populárnu oso...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 01:36