PS:Digital
StoryEditor

Digitálnu komunikáciu Nív zastreší agentúra PS:Digital

08.06.2021, 14:29
Autor:
redred
Na starosti bude mať social media projektu Centrum Nivy, ako aj ďalšiu komunikáciu v digitálnom priestore.

PS:Digital ohlasuje ďalšiu novú spoluprácu, tentokrát pre centrum Nivy.

„Takýto unikátny projekt nevzniká na Slovensku každý deň, preto je pre nás veľkým potešením, že môžeme byť jeho súčasťou,“ hovorí Blažena Ambróz Sedrovičová, Managing Directorka PS:Digital.

Centrum Nivy je spojením novej a modernej autobusovej stanice a nákupného centra, v ktorom sa objavia aj značky, ktoré u nás ešte nikdy neboli. Okrem toho, na zelenej streche, ktorá má rozlohu dvoch futbalových ihrísk, ponúknu miesto pre šport, oddych, prácu aj zábavu.

„Nivy sú unikátny projekt a to nielen samotným konceptom, ale aj digitálnymi riešeniami, ktoré prinesú návštevníkom ešte väčší komfort a zlepšia zákaznícku skúsenosť. Spoľahlivý a inovatívny partner pre digitálnu komunikáciu je pre nás veľmi dôležitý a sme radi, že práve PS:Digital dokázalo okrem týchto kvalít presvedčiť aj veľmi dobrým navnímaním identity značky,“ hovorí Peter Terpák, Group Marketing Director skupiny HB Reavis.

„Centrum Nivy sa určite stane novým navigačným bodom na mape nákupov, cestovania či hľadania miesta pre oddych a relax tak pre obyvateľov, ako aj návštevníkov nášho hlavného mesta. Sme poctení, že sme si mohli tento projekt pozrieť na vlastné oči ešte počas výstavby a musím povedať, že sa všetci máme na čo tešiť. Samozrejme, aj v digitálnej komunikácii,“ dodáva Blažena Ambróz Sedrovičová.

 Agentúra PS:Digital bude mať na starosti social media projektu Centrum Nivy, ako aj ďalšiu komunikáciu v digitálnom priestore.

Tímlíder: Blažena Ambróz Sedrovičová
Account Manager: Veronika Hesková
Copywriter/Ideamaker: Katarína Kurečková
Art Director: Bruno Húska

01 - Modified: 2023-12-22 10:54:59 - Feat.: - Title: Škola hrou! NBS štartuje vzdelávací kurz a kampaň Reč peňazí 02 - Modified: 2023-12-20 09:05:40 - Feat.: - Title: Každý deň lovím na TikToku obsah pre klientov. Natáčanie videí je životný štýl, ktorý milujem 03 - Modified: 2023-12-07 10:07:21 - Feat.: - Title: ADMA názor: Dokáže AI nahradiť kreatívu, dizajn či dokonca celý marketing? 04 - Modified: 2023-10-18 13:34:59 - Feat.: - Title: Norbert Kozmér: Do PPC-čiek som sa zamiloval. Baví ma pracovať s dátami, tabuľkami a grafmi 05 - Modified: 2021-07-01 12:58:43 - Feat.: - Title: PR komunikáciu Nivy centra zastreší agentúra ReputationN
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 06:08