StoryEditor

Medúza igelitová: Zvolenská mliekareň pripomína deťom aká je dôležitá ekológia

15.07.2021, 16:36
Autor:
redred
V kampani od agentúry Róbert Slovák a jeho priatelia.

Zvolenská mliekareň predstavila začiatkom roka dvojicu smotanových krémov LILY kids, ktoré sú určené špeciálne pre deti. Kampaň pre tieto produkty pripravila agentúra Róberta Slováka a jeho priateľov. Momentálne vstupuje kampaň do druhej fázy. Veselé bigboardy so zvieratkami a pútavými headlinami ČOKOLILYLÁDA, VANILILYLKA doplnila zebra a chobotnička z produktov LILY kids, ktoré účinkujú v hudobných klipoch a učia deti, ako chrániť životné prostredie. Kampaň opäť pripravila agentúra Róbert Slovák a jeho priatelia.

Postavičky z obalov LILY kids bolo treba najskôr oživiť. Agentúra Róberta Slováka a jeho priateľov si nevybrala cestu digitálnych figúrok, ale ani plyšových hračiek. „Zvieratká sme chceli mať čo najviac jednoduché, aby ich dokázali vytvoriť aj deti. Keďže sme chceli ísť ekologickou cestou, zvolili sme si papier - teda ten istý materiál, ktorý chráni tégliky LILY kids, vďaka čomu obsahujú menej plastu,“ vraví Lucia Čermáková, Art Directorka a autorka výtvarného konceptu postavičiek. Vizuálnu podobu celého diela a réžiu mal na starosti Gejza Dezorz, slávny principál “lútkových” divadiel.
  archív
Zvieratká nadabovali a naspievali herci Oľga BelešováŠtefan Martinovič. Skladateľ Marián Čurko sa zasa postaral o chytľavú hudbu. Výsledkom je vyše dvojminútový song o igelitovej medúze, aj krátky 15-sekundový produktový spot. Videá sú umiestnené na Youtube – teda na platforme, ktorú obľubujú najmä rodičia, ktorí potrebujú zabaviť deti. V tomto prípade však nejde len o klasickú „skracovačku“ času. Deti sa vďaka songu dozvedia, prečo nie je dobré používať jednorazové plasty, ktoré znepríjemňujú život chobotničkám a zároveň znamenajú záťaž pre celú prírodu.

Ku kampani existuje aj 15 sekundový spot:

Vizitka kampane:
Klient: Zvolenská mliekareň
Agentúra: Róbert Slovák a jeho priatelia
Creative Director: Róbert Slovák
Art Directorka: Lucia Čermáková
Copywriterka: Silvia Gašparcová
Režisér: Gejza Dezorz
Hudba: Marián Čurko
Kameraman: Viktor Kamenický
Scénograf: Martin Dúbravay
Produkcia: Filip Křížek

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 07:52