Amway oslávila 20 rokov na Slovensku
StoryEditor

Amway oslávila 20 rokov na Slovensku

08.12.2014, 15:24
Svetovo najväčšia spoločnosť priameho predaja oslávila 20 rokov pôsobenia na slovenskom trhu. Oslavovali v SKY BARe.

Oslavy sa zúčastnili nielen obchodní partneri a zástupcovia médii, ale tiež executive director Americkej Obchodnej komory Jake Slagers, zástupcovia charitatívnych organizácii Unicef a  Úsmev ako dar, s ktorými spoločnosť Amway dlhodobo spolupracuje. V rámci slavnostného večera zástupcovia organizácie Úsmev ako dar prevzali šek na čiastku 4 500,- EUR, ktoré použijú na podporu detí v detských domovoch a rodín v núdzi.
V rámci kampane Power of Five na podporu boja proti detskej podvýžive sa všetci účastníci oslavy zapojili, aby otlačkom svojej dlane na papieri pomohli. Spoločnosť Amway sa rozhodla usporiadať dobročinnú kampaň Power of 5. Za každý otlačok Amway daruje 1 dolár na boj s detskou podvýživou. Cieľom kampane je zozbierať viac ako 30 000 otlačkou ľudských rúk. Okrem toho Amway venuje na podporu tejto ušľachtilej myšlienky ďalšie prostriedky až do výšky 400 000 dolárov.


Amway má v portfóliu viac ako 450 výrobkov z oblasti krásy, doplnkov stravy a starostlivosti o domácnosť. Počas pôsobenia na slovenskom trhu spoločnosť Amway dosiahla tržby vo výške 71 miliónov EUR. S obratom 11,8 miliárd USD v roku 2013 je spoločnosť Amway najväčšou spoločnosťou priameho predaja na svete.
 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 07:07