StoryEditor

Hľadáte freelancerov?

21.08.2013, 18:05
Vznikol nový projekt. Odteraz nájdete zoznam freelancerov a ich prezentácií pokope.

Vznikli „zlaté stránky“ ľudí z oblasti reklamy a komunikácie. Na stránke freelanceri.sk si odteraz môžete na jednom mieste s prehľadom vybrať spomedzi ľudí, ktorí sú buď na voľnej nohe alebo pracujúci v oblasti reklamy, PR, komunikácie.

 

 

 

„Naším cieľom je dostať na jedno miesto najkvalitnejších freelance profesionálov zo slovenskej online/digital scény. Mapujeme ľudí od developerov, cez UXárov, copywriterov, animátorov až po PR. Nemáme ambíciu byť zoznamom všetkých freelancerov, no chceme sa postupne vyprofilovať k tým najlepším. Chceme vytvoriť zoznam, kde budú iba ľudia overení praxou, na ktorých sa môžete spoľahnúť,“ pre Stratégie hovorí o projekte jeho autor Tomáš Mitana.

 

 

Freelanceri.sk je zdrojom kreatívne nadaných ľudí, skúsenosti ktorých si môžete priamo na stránke preveriť. Nájdete tu odkazy na LinkedIn či ich vlastné promo stránky a práce. Šancu zviditeľniť sa tak majú aj samotní freelanceri a to tak, že sa pridajú k ostatným členom. Stačí vyplniť formulár. Údaje v ňom sú triedené ručne, správcovia tak chcú zaručiť relevantnosť všetkých členov. Overujú kvalitu prác, pracovné skúsenosti, prípadne odporúčania ich klientov. Viac informácií o procese schvaľovania a hodnotené kritériá nájdete tu.

„Budúcnosť tohoto projektu sa vyvíja do dvoch smerov - kvalitatívneho a kvantitatívneho. V otázke kvality sa jedná o neustále filtrovanie ľudí, ktorí sú na zozname plus pridanie rankingového systému, ktorý prinesie ďalšiu pridanú hodnotu nášmu zoznamu. Ak sa pozeráme na kvantitatívny smer, je to celkom jasné - máme stále prichádzajúce žiadosti o zaradenie nových freelancerov, a tiež riešime dopĺňanie nových sekcií,“ uzatvára.

 

Čo myslíte, chceli by ste byť na takomto zozname?

Zdroj: er.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:24