StoryEditor

Pes Ftefan z reklám Kofoly je späť. A nie je sám

03.05.2016, 16:04
Autor:
ebeb
Známy šušlavý pes predstavuje novú pollitrovú Kofolu. Prvýkrát bude kampaň aj na Snapchate.

Včera Kofola na svojom Facebooku avizovala, že sa fanúšikovia šušlavého psa môžu tešiť na nové časti kampane. Pes Ftefan sa vracia na internet a opäť chce osloviť mladú cieľovku. 

V teasingovom videu hovorí svojou šušlavou rečou, že je späť a upozorňuje, že nebude sám. Zároveň sľubuje premiéru reklamy. Od publikovania si teasingové video na Facebooku získalo vyše 500 000 videní, ktoré sa stále zvyšujú. Teasing bol nasadený vo vysielaní väčšiny slovenských a českých televízií, pričom plynule na neho nadviazali prvé spoty kampane. Predtým sa objavil na Youtube, Facebooku a Instagrame. 

"Parťáka" Ftefanovi v novej reklame robí melón, teda meflón v jeho reči. V spote sa Ftefan ocitne na tenisovom kurte s pánom Meflónom. Pomocou automatického nahadzovača loptičiek začne loptičky trieliť na melón, ktorý sa, ako inak, nemá ako brániť. Pozrite si, ako to dopadne. V závere sa pes spýta: Dáš si meflón? Pes tak po novom v reklamách propaguje novú melónovú pollitrovú príchuť Kofoly. 

V druhom najnovšom spote Ftefan padá z lietadla, až na to, že stratí svojho nového kamaráta.

"Exekučne sme stavili na už overenú cestu 3D animácie v spolupráci s produkčnou spoločnosťou ALIEN,” hovorí creative team director Zaraguzy, Igor Majkút a dodáva: “Pripravili sme 5 spotov, pričom oproti minulému roku k nim pribudol teasing, teda akási prvá reklama na reklamu."

Kampaň sa objaví prvýkrát aj na Snapchate. „Na nej budú môcť fanúšikovia sledovať ďalšie vtipné príbehy Tunu a pána Meflóna, pričom všetky budú snímané netradične z pohľadu psíka,“ dodáva senior copywriter Jaroslav Vígh.

KREDITY KAMPANE:

Creative Director: Michal Pastier, Igor Majkút

Graphic Designer: Michal Mazan, Andrej Nemček, Kristína Mazáková, Jozef Ľudrovan

Copywriter: Jaroslav Vígh, Michal Pastier

Strategy Director: Juraj Pobjecký

Social Media: Martin Rajec

Account Manager: Miroslav Nádobrý, Marián Záhorec

Produkcia spotov: Alien studio

Kofola, a.s.:  Lucia Tarbajovská, Senior Brand manager

                      Martin Macoun, Brand manager

                      Marcela Vuong, Junior brand manager

01 - Modified: 2024-03-04 14:22:09 - Feat.: - Title: Sociálne médiá ako hnacia sila ekonomického rastu a konzumu 02 - Modified: 2024-01-08 09:00:00 - Feat.: - Title: Umelá inteligencia do produkcie spotov zatiaľ nezasiahla 03 - Modified: 2023-12-28 23:00:00 - Feat.: - Title: Alex Prochyra:,,Biznisy, ktoré pozvú svojich zákazníkov do hrdinského príbehu rastú." 04 - Modified: 2023-10-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Power of Sound 05 - Modified: 2023-10-27 08:10:14 - Feat.: - Title: Digitálny stage na Stratégie Fórum ukázal, že reklama v podcaste naberá na sile
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 12:59