StoryEditor

O CRESTA AWARDS sa bude rozhodovať aj na Slovensku

17.05.2016, 15:06
V porote budú mať tento rok svoje miesto aj mladí tvorcovia a študenti.

O osude prác tohtoročného, už 25. ročníka medzinárodnej súťaže Cresta Awards, budú rozhodovať nielen kreatívci v Bejrúte, Caracase, Kodani, Lisabone, Hamburgu či Jakarte, ale 7. júla 2016 aj porota v Bratislave.

 

V tomto roku zasadne 12 kreatívnych lídrov Slovenska v tzv. Preliminary jury, aby vybrali spoločne práce, ktoré budú mať šancu bojovať o najvyššie ocenenia. Novinkou tohto ročníka je, že v porote budú mať svoje miesto aj piati mladí tvorcovia a študenti vďaka projektu Fresh cider.

 

Študenti alebo mladí reklamní tvorcovia, ktorí majú chuť podeliť sa o svoj názor na reklamu, vyskúšať si na vlastnej koži, ako sa vyberajú shortlisty kreatívnych festivalov a ako sa hodnotí svetová reklama, môžu využiť šancu od Wiktor Leo Burnett a dostať sa do Cresta Preliminary Jury. Stačí poslať krátke CV a portfólio. Agentúra vyberie piatich mladých ľudí, ktorí sa stanú členmi poroty. Mladý porotca, ktorého hodnotenie sa najviac priblíži hodnoteniu kmeňovej poroty, získa navyše vstupenku na galavečer súťaže Zlatý klinec 2016.

 

Hosťujúcou agentúrou je Wiktor Leo Burnett a viesť ju bude Peter Kačenka, kreatívny riaditeľ agentúry, ktorý je zároveň členom Grand Jury festivalu. Všetky potrebné informácie sú na www.wlb.sk/freshcider.

 

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 08:36