pixabay.com
StoryEditor

AMI Communications získala v tendri nového klienta

15.02.2017, 14:47
Autor:
TSTS
PR agentúra sa stala strategickým komunikačným partnerom Asociácie poskytovateľov energetických služieb.

AMI Communications sa od februára 2017 stará o komunikáciu Asociácie poskytovateľov energetických služieb (APES). Okrem strategických konzultácií a riadenia externej komunikácie bude agentúra zastrešovať aj niektoré špeciálne projekty APES-u.

„Hľadali sme partnera, ktorý má dostatočné skúsenosti v oblasti komunikácie tak náročného odvetvia, akým energetická efektívnosť nepochybne je. Tím AMI Communications nás presvedčil nielen skúsenosťami a referenciami, ale najmä strategickým pohľadom na komunikáciu. Našim primárnym cieľom je zvýšiť povedomie o výhodách, ktoré ponúkajú garantované energetické služby tak pre privátny ako aj verejný sektor,“ hovorí Marcel Lauko, predseda Správnej rady  APES-u.

„Tešíme sa na nové výzvy. Som presvedčený, že sa nám podarí nielen budovať reputáciu APES-u a jej členov, ale cielenou komunikáciou inšpirujeme aj slovenské inštitúcie, aby hľadali skryté rezervy v prevádzkových nákladoch a zvýšili tým svoju energetickú efektívnosť a konkurencieschopnosť,“ dodáva Peter Chalmovský, riaditeľ agentúry AMI Communications Slovakia. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 09:42