StoryEditor

Top destináciami v Európe sú Vysoké Tatry a Grand Hotel Kempinski

15.02.2017, 18:42
Autor:
hrnhrn
Ocenenie získali v súťaži Meeting Star Award. Pozrite si rebríček TOP 10 najlepších destinácií a hotelov v Európe.

Magazín Kongres, ktorý každoročne oceňuje najlepšie hotely v strednej a južnej Európe, udelil Grand Hotelu Kempinski High Tatras druhé miesto v kategórii Resort Meeting Hotels. V rámci ankety Meeting Star Award 2016 oceňuje magazín desať najlepších hotelov a rezortov, ktoré ponúkajú okrem hotelových a reštauračných aj konferenčné služby.

Za druhé miesto v rebríčku získal Grand Hotel Kempinski High Tatras ocenenie Meeting Star. „Sme veľmi radi, že sme získali výborné hodnotenie za konferenčné a teambuildingové služby, pre ktoré je prostredie Vysokých Tatier priam ideálne,“ hovorí Kathrin Noll, generálna riaditeľka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

​​Porota pri finálnom vyhodnotení o Grand Hoteli Kempinski vo Vysokých Tatrách napísala, že „hotel je atraktívnou slovenskou turistickou ikonou, ktorá sa nachádza v malebnej lokalite, kde všetko vyzerá ako z rozprávky.”

​Víťazi Meeting Star Award 2016 v jednotlivých kategóriách boli vyberaní na základe hodnotenia cez tzv. mystery shopping. Členovia poroty navštívili anonymne jednotlivé hotely a bodovo ohodnotili ich konferenčné služby, reštaurácie a celkový servis. Grand Hotel Kempinski High Tatras získal hodnotenie 4,90 z 5 bodov.

Najlepšie miesto na pracovné stretnutia a teambuildingy

Magazín Kongres vyhodnotil aj TOP 10 nových konferenčných a mítingových lokalít v Európe na rok 2017. Výber zohľadňoval schopnosť destinácie poskytovať vhodnú infraštruktúru pre rôzne podujatia a iné odborné kritériá.

​Vysoké Tatry získali prvé miesto a podľa hodnotenia sú najlepším miestom na pracovné stretnutia a teambuildingy preto, lebo „hlavné turistické miesta sú v blízkosti horských, lyžiarskych stredísk a scénických turistických trás. Sú priam ideálnou destináciou pre skôr športovo založené skupiny a spoločnosti.“

V hodnotení zároveň porota dodala odporúčanie „organizovať podujatia v jarných a jesenných mesiacoch, keď miesta nie sú zaplavené turistami. Zároveň sú na Slovensku ceny výrazne nižšie ako v strednej Európe a Tatry sú len pár hodín jazdy po diaľniciach od hlavných miest strednej Európy.“

01 - Modified: 2017-02-23 12:54:14 - Feat.: 0 - Title: Toto sú TOP kuriozity na Airbnb. Aj na Slovensku sa službe darí 02 - Modified: 2017-02-24 14:43:54 - Feat.: 0 - Title: Toto sú najkrajšie kancelárie na Slovensku
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 09:47