StoryEditor

Nový trend na Instagrame. Holé zadky zaplavujú internet

02.05.2017, 09:37
Autor:
ebeb
Na pamiatky po celom svete nazeráme cez pozadia ľudí.

Instagramom tentokrát znovu letí nový trend - fotka holého zadku na čo najznámejšom mieste na svete. Novinka sa samozrejme dostala aj ďalej ako na Instagram a teda je určite možné nájsť ju na hocijakej sociálnej sieti pod hastagom #CheekyExploits a #ButtsOfInstagram.

Ešte minulé leto bolo trendom odfotiť svojho partnera (pokojne aj oblečeného) ako vás drží za ruku na zaujímavom alebo známom mieste. Keďže sa už zletnieva, vyzerá to tak, že tohtoročná trendy fotka bude viac vyzlečená ako oblečená. Instagramové konto chceekyexploits je veľmi populárne a denne na ňom pribúda niekoľko fotiek nahých pozadí prevažne mladých ľudí. Vôbec nezáleží na tom, či ste pár alebo skupinka. Všetci si dáte dolu nohavice alebo dokonca aj spodnú bielizeň a odfotíte sa, aby ste si zvečnili spomienku na krásny výlet. Čo by bolo podľa nového trendu ešte ideálnejšie je, že by ste sa odfotili kompletne nahý. Ako inšpiráciu prikladáme niekoľko zaujímavých fotiek.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

​Verejnosť sa prikláňa k dvom názorom. Jeden je, že si nahé fotky pozrú, možno zdieľajú alebo dokonca urobia podobnú fotku. Druhý názor však nie je úplne s novým nápadom stotožnený. Jednej skupinke z nich sa nepáči spontánnosť a hashtagy, ktoré zdôrazňujú to, že si mladí ľudia bez celulitídy a s pekným mladým pozadím alebo telom môžu robiť a fotiť čo chcú. Pýtajú sa, či by boli radi, keby to videli ich mamy a staré mamy a aký by mali na to názor. Druhej skupinke sa nepáči, na akých miestach sú fotky zachytené. Známe pamiatky, krásne výhľady alebo naozaj zaujímavé miesta, na ktoré by určite každý z nás, raz chcel ísť. Tie sa podľa nich týmto dehonestujú. 

A instagramový profil chceekyexploits  nie je jediný, ktorý to s holými zadkami skúša. Aj stránka SURF EUROPE využila zadok ako nástroj pri tvorbe videa. Po krátkej video ukážke niekoľkých zadkov spoločnosť pozýva ľudí, aby aj oni „ priniesli svoj zadok na Sri Lanku“.

Niektoré americké magazíny označili video za sexistické, čo si myslíte vy?

O najnovšom trende písali viaceré zahraničné médiá ako napríklad Independent.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 10:15