StoryEditor

Rádiá sa búria. Odmietli odvysielať spot s hlasom Fica

19.05.2017, 13:46
Autor:
ebeb
Za rádio spotom je magazín .tyzden.

.týzden na svojej stránke uverejnil rádio spot, ktorý chcel v rámci svojej najnovšej kampane odvysielať v slovenských rádiách. Niektoré z nich ale tak odmietli urobiť. 

Na nahrávke počuť hlas, ktorý má hodnoverne pripomínať hlas premiéra Fica. Vo svojom prejave hovorí, že vlastnou hlavou zarobil peniaze. V tejto verzii niektoré rádiá odmietli spot vo svojom mediálnom priestore pustiť, uvádza na svojej stránke časopis, ktoré konkrétne rádiá to sú, neuvádza. 

Potom, ako v spote počuť hlas, ktorý má patriť Ficovi, pokračuje Štefan Hríb, šéfredaktor časopisu .tyzden, slovami: "Ja nemám hlas podobný Hríbovi, ja som Štefan Hríb. Aj my používame vlastnú hlavu, ale my proti korupcii bojujeme. Bojujte s nami a predplaťte si tlačený týždeň."

Časopis pred časom spustil kampaň, v ktorej chce printom bojovať proti extrémizmu, rádio spot bol jeho súčasťou. Kampaňou chcú zvýšiť počet predplatiteľov tlačného vydania. Kampaň pripravila agentúra MADE BY VACULIK a jej tvárami sa stali redaktori časopisu, ktorí majú v boji proti korupcii, extrémizmu či konšpiráciám jedinú zbraň – tlačený časopis .týždeň.

Vizitka:

Creative director: Peter Ižo
Art director: Branislav Mladý
Copywriter: Marek Konečný
Fotograf: Boris Németh

Facebook .tyzden

MADE BY VACULIK

MADE BY VACULIK

MADE BY VACULIK

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 09:15