StoryEditor

Spoločnosť Cromwell investuje do najnovšej technológie atramentovej tlače

29.06.2017, 14:28
Prináša vyššiu kvalitu tlače, nižšiu spotrebu papiera, elektrickej energie, možnosť tlače na širokú škálu médií a novú flexibilitu produkcie.

Cromwell zastáva na trhu poštových služieb a tlače pozíciu lídra technológií a inovácií. Vyše 10-ročné skúsenosti s digitálnou atramentovou tlačou sú nespochybniteľné a boli vôbec prvá spoločnosť, ktorá sa rozhodla ponúknuť tlač transakcie farebne.

Zároveň umožnili svojim klientom zefektívniť marketingovú komunikáciu umiestnením marketingového posolstva priamo do transakčnej zásielky. Ročne vyprodukujú približne 300 miliónov farebných strán A4 a približne 60 miliónov poštových zásielok.

„Naša spoločnosť vždy stála na čele technologických inovácií, a preto sme sa rozhodli investovať do najnovšej technológie atramentovej tlače OCÉ ColorStream 3700 Z. Spoločnosť Canon sme uprednostnili na základe dlhoročných skúseností s technológiami Canon a s výbornou servisnou podporou,“ hovorí Martin Šeliga, výrobný riaditeľ spoločnosti Cromwell.

Nová technológia prináša vyššiu kvalitu tlače, nižšiu spotrebu papiera, menšiu spotrebu elektrickej energie, možnosť tlače na širokú škálu médií a novú flexibilitu produkcie. Océ ColorStream 3700 Z. je vysoko flexibilný a univerzálny plnofarebný atramentový stroj pre tlač na kotúčový papier s rýchlosťou až 100 m/min., určený na efektívnu tlač transakčných a marketingových mailingov a pre publikačné a komerčné aplikácie.

Cromwell

Výhody
• Špičková produktivita
• Prvotriedna kvalita tlače pre širokú škálu rôznych médií
• Mimoriadna flexibilita produkcie a konfigurácie
• Bezkonkurenčná prevádzková efektivita
• Vynikajúca udržateľnosť
• Integrácia so zavedenými štandardnými pracovnými postupmi

Stroj používa najspoľahlivejšie tlačové hlavy v odvetví s piezoelektrickou technológiou drop-on-demand Océ DigiDot. Zásluhou premennej veľkosti kvapiek atramentu vytvára ostré detaily a plynulé poltóny s menším množstvom atramentu. Efektívne využívanie atramentu a spoľahlivosť technológie DigiDot posilňujú špičkovú udržateľnosť Océ ColorStream 3700 Z.

„Očakávame, že s využitím tejto technológie začneme prenikať na nové trhy. Vďaka nej sa môžeme zamerať na publikačnú činnosť, regionálne noviny, produktové katalógy, ale aj výrobu kníh v nízkych nákladoch. V neposlednom rade stroj umožňuje každý produkt personalizovať priamo pre konečného spotrebiteľa,“ hovorí výrobný riaditeľ spoločnosti Cromwell Martin Šeliga.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 05:04