StoryEditor

Medusa Group otvorí v Prahe nočný klub. Bude mať tri poschodia pod zemou

11.07.2017, 15:20
Autor:
rmrm
Otvorenie je plánované na koniec tohto roka.

Sieť reštaurácií Medusa Group, ktorá pôsobí na Slovensku, v Česku a v Rakúsku sa v rámci svojich expanzných aktivít prvýkrát spojí s externým partnerom. V prípade nočného klubu s názvom Epic je to spoločnosť Ministry Rental Service, prevádzkovateľ známeho klubu v Banskej Bystrici a Zvolene a poskytovateľ profesionálneho ozvučenia, osvetlenia a laserov. Spoločne plánujú koncom tohto roka otvoriť veľký a technicky moderne vybavený klub v úplnom centre Prahy.

Víziu nočného klubu v Prahe riešime interne takmer 3 roky. Ide o veľmi náročný projekt, ktorý vnímame na tento rok ako náš kľúčový. Veríme, že naša dlhodobá snaha, energia a úsilie, ktoré sme vložili do prípravy, sa premenia na funkčný a úspešný koncept, ktorý prinesie pražskému nočnému životu niečo nové,“ hovorí Peter Štecko, CEO Medusa Group.

Klub Epic sa bude nachádzať na ulici Revoluční, kúsok od Dlouhej ulice, ktorá je synonymom pražského nočného života. Celý priestor sa nachádza tri poschodia pod zemou a kapacitne pojme v dvoch prepojených častiach, vrátane galérie, vyše 1 000 hostí. Epic bude mať 4 bary a 2 VIP zóny s vlastným samostatným vstupom. Vystupujúci artisti alebo DJ-i budú mať nadštandardné zázemie (artist room, sprchy, šatne).

Ako sa vyjadril Peter Štecko, pri dizajnovaní Epicu sa nechali inšpirovať svetovými tanečnými klubmi, a aj s Epicom majú ambíciu spraviť z neho klub stredoeurópskeho významu.

Klub Epic bude pre spoločnosť Ministry prvou zahraničnou prevádzkou a treťou prevádzkou v Prahe pre spoločnosť Medusa Group.

Pražský trh nás ako príležitosť na ďalší klub lákal už dlho. Nájsť však vhodný priestor na správnej adrese je obrovská výzva, musíte zvažovať naozaj mnoho dôležitých faktorov, od náročnosti finančnej investície, vhodnosti objektu až po atraktivitu lokácie. Koncom roka 2016 sme sa dozvedeli o už prebiehajúcom projekte Medusa Group a rozhodli sme sa ich osloviť na možnú spoluprácu“, hovorí Rudolf Tuček, General Director spoločnosti Ministry a dodáva: „Aktuálne spoločne dokončujeme návrhy čo najdokonalejšej ergonómie priestoru a dizajnu tak, aby sme tento unikátny priestor využili čo najlepšie. Pokiaľ ide o zvuk, LED a laserové vybavenie, Epic vybavíme tým najlepším. Klub dostane zvukový systém L-Acoustics K2, vyše 100 m² LED obrazoviek P 3,9 a najmodernejšie svetlá.“ 

Vizualizácie nočného baru Epic Praha

Medusa Group

Medusa Group

Výstavba nočného baru Epic Praha Medusa Group

01 - Modified: 2019-06-18 10:22:48 - Feat.: - Title: Primi Eurovea spustilo kampaň k novému mediteránskemu menu 02 - Modified: 2018-11-22 11:22:24 - Feat.: - Title: MEDUSA: Klubovne s novými vlastnými craftovými pivami aj novým street food menu
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:52