TV Nova
StoryEditor

Nova Sport prinesie na jeseň aj NHL a Európsku ligu. Poteší tiež fanúšikov šípok či florbalu

23.08.2017, 13:39
Autor:
TSTS
V ponuke nechýba ani FA Cup, UFC, MotoGP alebo NBA.

Športové stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 prinesú na jeseň športovým fanúšikom exkluzívny obsah plný atraktívnych prenosov a prestížnych akcií. Informovala o tom televízia Nova na dnešnej tlačovej konferencii.

Hlavnými piliermi na Nova Sport 1 budú aj tento rok najprestížnejšia hokejová liga sveta NHL, Európska liga UEFA, FA Cup, MotoGP, European PGA Tour a ďalšie. Nova Sport 2 sa ponesie v znamení futbalového Carabao Cupu, Majstrovstiev sveta v šípkach, UFC, piatich prestížnych európskych súťaží ragby, IndyCar, zápasov legendárnej NBA a mnohého ďalšieho.

"Naša ponuka je veľmi pestrá a každý si rozhodne musí vybrať. Slovenskí fanúšikovia už určite nedočkavo vyzerajú predovšetkým štart NHL a Európskej ligy, kde sa objaví veľa vynikajúcich slovenských hráčov. A k tomu pridáme FA Cup, UFC, MotoGP alebo NBA, čo sú ozajstné top súťaže planéty,“ hovorí Dušan Mendel, vedúci športovej redakcie skupiny Nova.

Nova Sport 1

Prémiová stanica Nova Sport 1 na jeseň ponúkne najprestížnejšiu hokejovú ligu NHL, z ktorej odvysiela až 15 prenosov týždenne. Slovenskí diváci uvidia aj slovenských hokejistov na čele so Zdenom Chárom, Tomášom Tatarom alebo Mariánom Gáboríkom.

Prebudila sa už aj futbalová Európa. V Anglicku odštartovala sezóna tradičným Community Shield, tento rok sa v londýnskom derby stretla Chelsea s Arsenalom. Bitky o titul začnú tiež v FA Cupe a štvrtky budú patriť zápasom Európskej ligy UEFA. Pre niektoré prenosy je pripravený aj slovenský komentár.

Naopak finišovať budú jazdci Majstrovstiev sveta cestných motocyklov. Ako nakoniec obstoja českí jazdci Jakub Kornfeil a Karel Abraham, sa ukáže v závere tohto roka. Nova Sport 1 bude na jeseň vysielať preteky všetkých troch kubatúr vrátane tréningov a kvalifikácie. Milovníci motoršportu sa môžu tešiť tiež na priame prenosy z rallycrossu alebo na britské ploché dráhy.

Priestor na televíznych obrazovkách dostane tiež najlepšia florbalová súťaž sveta Svenska Superligan. Najlepšie plážové volejbalistky a najlepší volejbalisti sa divákom predstavia v rámci Beach Volleyball World Tour, a ani tento rok neprídu diváci Nova Sport 1 o prenosy z európskej golfovej tour.

​​Nova Sport 2

Jesenný program športovej stanice Nova Sport 2 poteší nielen všetkých fanúšikov šípok, ale aj milovníkov ostatných atraktívnych športov. Šípkoví nadšenci sa môžu tešiť na prenosy všetkých MAJOR turnajov vrátane Majstrovstiev sveta. Potešení budú tiež vyznávači bojových športov, na ktorých aj na jeseň čakajú priame prenosy z najlepšej MMA organizácie sveta – UFC.

Veľký priestor dostane na Nova Sport 2 tiež futbal. Tradičný anglický ligový pohár pod novým názvom Carabao Cup ponúkne zápasy gigantov, ako sú Manchester United, Chelsea, Liverpool alebo Arsenal.

Chýbať nebude ani ragby, fanúšikovia môžu sledovať päticu prestížnych európskych súťaží a ešte unikátnu austrálsko-novozélandskú National Rugby League.

Diváci nebudú ochudobnení o zápasy najlepšej basketbalovej ligy sveta NBA, v ktorej bude druhú sezónu bojovať o cenné body tiež Tomáš Satoranský.

Milovníci motoršportu potom iste ocenia preteky najrýchlejších vozidiel na svete. Na americkú sériu IndyCar totiž čaká vrchol sezóny, v ktorom sa rozhodne o tohtoročnom víťazovi.

Obe športové stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 sú aj v HD kvalite dostupné v ponuke všetkých veľkých, stredných i niektorých menších slovenských operátorov vrátane Skylinku, Slovak Telekomu, UPC, Freesatu, Orange, Digi Slovakia a ďalších.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:47