StoryEditor

Jesenné novinky Nova International. ​Ťahákom bude Tvoja tvár má známy hlas

26.08.2017, 22:23
Autor:
(red)(red)
V televíznej ponuke nechýbajú ani pokračovania úspešných seriálov.

Skupina Nova predstavila na tlačovej konferencii svoju jesennú programovú ponuku. Okrem nových formátov v nej nechýbajú ani pokračovania úspešných projektov. Na Slovensku sú pre divákov dostupné na stanici Nova International.

​Medzi tohtoročné nové projekty Novy patrí dokureality Malé lásky, ktorá sleduje dianie na gynekologicko-pôrodníckej klinike a intímne okamihy nastávajúcich rodičov a ich bábätiek. Obdobnú, nie veľmi úspešnú, šou vysielala tento rok televízia Markíza pod názvom Baby Boom. Malé lásky na Nove štartujú v stredu 23. augusta.

TV Nova

​Ťahákom jesene bude štvrtá séria šou Tvoja tvár má známy hlas, ktorá má priestor v programovej štruktúre v sobotňajšie večery od 2. septembra. Moderátorom šou je opäť Ondřej Sokol, súťažiacimi celebritami budú Leona Machálková, Jan Kopečný, Aneta Krejčíková, Jitka Boho, Dalibor Gondík, Berenika Kohoutová, Tomáš Matonoha (známy zo seriálu Prázdniny na JOJ) a Jan Maxián.

TV Nova

​Pokračovať budú úspešné kriminálne seriály. Polícia Modrava režiséra Jaroslava Soukupa v jednej z hlavných úloh so slovenskou herečkou Soňou Norisovou odštartuje nové časti v nedeľu 27. augusta, pokračovanie krimi série Špecialisti z pražského prostredia začína už v pondelok 21.augusta. 

TV Nova

Na obrazovky sa od utorka 22. augusta vrátila, už vo svojej už trinástej sezóne, Ordinácia v ružovej záhrade 2. Seriál petrí v Česku k najúspešnejším seriálom. V novej sérii sa predstaví aj slovenský herec Ján Jackuliak, a to ako hokejista NHL, ktorému zranenie ukončilo kariéru. Nedokáže sa s tým vyrovnať a svoje psychické problémy a hnev si ventiluje na svojej partnerke. Pre Jackuliaka to bola prvá skúsenosť s takýmto typom agresora.

TV Nova

Do svojej trinástej sezóny vstúpil v pondelok 21. augusta aj denný seriál Ulica, ktorý v uplynulej sezóne dosahoval rekordnú sledovanosť. V júni dosahoval v Česku takmer 50-percentnú sledovanosť, denne si ho pozeralo takmer milión divákov. ​Zo slovenských hercoch hrá v seriáli Adrian Jastraban.

TV Nova

​„Ako najsledovanejšia česká televízna skupina s atraktívnym programom a vyváženým obsahom chceme aj slovenským divákom ponúknuť všetko, čo majú radi. Medzinárodná stanica Nova International prináša najúspešnejšie programy našej televízie vrátane výberu TOP 10 najúspešnejších premiérových programov vlastnej tvorby v prime time vysielaní z celej skupiny Nova. Šesť prime timeových večerov zo siedmich ponúka Nova International simultánny program s najsledovanejšou českou stanicou TV Nova. A rovnako ako predošlé sezóny sme aj tento rok výrazne investovali do programovej ponuky a do nových formátov, medzi ktoré patria nielen seriály lokálnej produkcie, ale aj dokumentárny reality program. Pripravili sme aj pokračovanie našich úspešných formátov,“ hovorí Alex Ruzek, riaditeľka sekcie programu skupiny Nova.

„V mnohých našich reláciách sa diváci môžu stretnúť s obľúbenými slovenskými tvárami. V populárnom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade 2 hrajú napríklad Andrea Růžičková, predtým Kerestešová, Michaela Badinková alebo Ján Jackuliak. V Ulici zase Adrian Jastraban. Jednej z hlavných úloh úspešného kriminálneho seriálu Polícia Modrava sa zhostila nadaná Soňa Norisová,“ dodáva Ruzek.

Jesenná programová štruktúra Nova International

Pondelkové večery budú patriť milovníkom napätia a ponúknu kriminálny seriál Špecialisti s novými príbehmi z exteriérov Prahy. O spravodlivosť sa spoločne s hlavným vyšetrovateľom Dávidom Prachářom postarajú Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová a nový herec Jan Zadražil.

Utorky a štvrtky zostávajú seriálovými dňami a divákom prinesú programy, na ktoré sú zvyknutí - Ordináciu v ružovej záhrade 2 a pravidelné publicistické relácie Víkend alebo Prásk!.

Stredy predstavia príbehy z reálneho života. Vedľa stálice, reality šou Výmena manželiek, sa na obrazovkách Nova International v stredajších večeroch objaví nový dokumentárny reality program Malé lásky o intímnych okamihoch nastávajúcich rodičov a spoznajú prácu pôrodných asistentiek aj lekárov.

Piatky na televízne obrazovky prinesú dvojité diely českého seriálu Drahí susedia. V hlavných úlohách príbehu, v ktorom ide o tridsaťmiliónové dedičstvo, sa objavujú Lenka Zahradnická, Tomáš Novotný, Petr Buchta, Štěpán Benoni, Milan Šteindler, Dana Batulková a ďalší.

Sobotňajší večer sa ponesie v znamení pokračovania šou Tvoja tvár má známy hlas a v nedeľňajšom prime time ponúkne Nova International pokračovanie kriminálky Polícia Modrava.

TV Nova

Skupina Nova pripravuje v súčasnosti aj ďalšie projekty. Sú medzi nimi detektívny seriál z právneho prostredia Dáma a Kráľ s Miroslavom Donutilom, dokumentárna dráma Príbehy českých zločinov s rekonštrukciami skutočných prípadov alebo reality séria Misia nový domov s moderátorkou Terezou Pergnerovou.

01 - Modified: 2017-08-25 09:43:55 - Feat.: 0 - Title: Let's Dance sa vracia na obrazovky Markízy. Pribudnú v nej viaceré novinky 02 - Modified: 2017-12-13 13:12:35 - Feat.: 0 - Title: Mafiáni sa vrátia na obrazovky. Druhá séria má názov Súmrak bossov 03 - Modified: 2021-07-19 09:25:34 - Feat.: 0 - Title: Kultová Pevnosť Boyard sa vráti na obrazovky. Markíza nakrútila nové časti 04 - Modified: 2017-07-13 15:21:47 - Feat.: 0 - Title: Richard Müller, Helena Vondráčková aj Maťo Ďurinda. Speváci spustia na JOJke Super Karaoke 05 - Modified: 2017-05-15 13:29:59 - Feat.: 0 - Title: JOJ pripravuje ďalšiu šou. Na jeseň uvedie romantickú zoznamku Take me out
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 18:51