Markíza
StoryEditor

Let´s dance sa vrátilo na obrazovky. Jednoznačnú pozíciu lídra si zatiaľ neobhájilo

04.09.2017, 09:03
Autor:
(pš)(pš)
Zábavnej šou konkuroval akčný thriller Rýchlo a zbesilo 7.

Veľký televízny súboj jesene sa začal. V nedeľu televízia Markíza odvysielala svoj prvý jesenný tromf - tanečnú šou Let´s dance. Konkurenčná JOJ-ka v tom čase vysielala americký akčný film Rýchlo a zbesilo. Verejnoprávna televízia na Jednotke vysielala najskôr drámu Dom, neskôr do vysielania zaradila Záhradu Martina Šulíka. 

Súboj komerčných televízii bol podľa portálu Mediaboom.sk vyrovnaný. Zábavnú šou Let´s dance sledovalo podľa portálu Madiaboom.sk 9,2 percent divákov s podielom 29,2 percent. Rovnaký výkon mala dosiahnuť aj premiéra Rýchlo a zbesilo 7 ktorú sledovalo 9,2 percent divákov pri podiele 28,6 percent. 

Jednou z otázok, ktorá zaujímala divákov Markízy bola, či televízia nasadí do hry herečku Petru Vajdovú, ktorá v polovici augusta musela riešiť vážny osobný prešľap. Moderátori nechali divákov v napätí až do poslednej chvíle - Petra Vajdová vystúpila zo súťažiacich ako posledná. Predtým však vyslovila ospravedlnenie.Televízia Markíza zábavnú šou posilnila aj na Facebooku, kde okrem fotografií, vysielala aj rozhovory s tancujúcimi pármi. Rozhovory viedol bývalý moderátor Europy 2 Matúš Krnčok.

Tento týždeň bude pre televízie zaujímavý, pretože nasadzujú svoje jesenné novinky. Markíza už dnes odvysiela Hornú Dolnú a zábavnú skeč šou Kredenc. V utorok nasadzuje novinku Extrémne premeny, v stredu Pevnosť Boyard, vo štvrtok krimiseriál Komisár Rex. 

Televízia JOJ vyhradila pondelok večer zábavnej šou Inkognito, úvodnú časť zoznamovacej novinky Take me out zaradila výnimočne na utorok (budú jej patriť soboty), stredy vyhradila úspešnej rodinnej komédii Naši, v piatok pokračuje s hudobno-zábavnou šou Všetko čo mám rád.

Verejnoprávna Jednotka odvysiela dnes futbalový zápas - Kvalifikáciu na MS 2018 vo futbale, v zápase sa stretne Anglicko so Slovenskom, v utorok nasadila kriminálnu drámu Maigret, kriminálna dráma Schôdzka so smrťou bude mať priestor v stredu, aj vo štvrtok dostane priestor akvizícia Nevolaj ma dedko, v piatok nasadzuje RTVS  nové diely obľúbenej zábavno-súťažnej šou Milujem Slovensko. V sobotu štartuje druhá séria zábavno-súťažnej relácie Záhady tela.

Správu s výsledkami budeme aktualizovať.

01 - Modified: 2022-05-13 06:49:24 - Feat.: - Title: Televízny apríl: Prime time ťahali Druhá šanca, Nemocnica a Let‘s Dance 02 - Modified: 2022-05-05 05:56:29 - Feat.: - Title: Druhá šanca sa s divákmi rozlúčila. Finále sledovalo takmer 600-tisíc divákov 03 - Modified: 2022-05-04 06:58:36 - Feat.: - Title: Druhá šanca čoskoro skončí. Pokračovať bude už na jeseň 04 - Modified: 2022-04-12 08:44:15 - Feat.: - Title: Týždenná sledovanosť: Let's Dance láme rekordy, vystrelilo Na telo s Ficom 05 - Modified: 2022-04-06 10:30:51 - Feat.: - Title: Televízny marec: Druhá šanca prekonala aj spravodajstvo. Ako sa darilo jarným novinkám?
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 04:25