StoryEditor

Týždeň v médiách: jeden predvolebný. Nalejme si viac sľubov a buďme transparentní. S úctou k tradíciám

15.10.2017, 08:29

Predvolebné kampane do župných volieb vrcholia. Niet divu, budú už 4. novembra a kandidáti vedia, čo sa skrýva pod županom. 

A preto bojujú do poslednej chvíle. Sami za seba, aj s reakciou verejnosti. V bratislavskej župe určite. Alebo aspoň v Bratislave. Teda, všetci hovoria, len Milan Ftáčnik mlčí. Nič nesľubuje, nič nehovorí. Je spoľahlivá voľba? Facebook

Pavol Frešo chytil nečakane štvrtý dych, zaútočil na pozíciu kandidáta pod vedením nováčika v politickom marketingu Petra Núňeza. To je ten, čo produkoval a režíroval napríklad Zem spieva. Frešo postavil svoj program na dvoch princípoch #transparentný účet: financovanie kampane je čisté ako Kristovo oko, #dopravazadarmo: keďže bilboardy sú preňho drahé, ponúkol bratislavčanom vybrané linky autobusov zadarmo.

Facebook

​Komentáre na seba nenechali dlho čakať, za všetky stačí jeden:

Facebook

Juraj Droba je jednoducho kandidát. Niekedy nepotrebujete povedať viac.

Droba.sk

​Možno iba dodať, že preňho je prvoradá transparentnosť a nulová tolerancia korupcie. A máte na viac. A  rátajte s tým, že hocikto chce vyjadriť svoj názor. Vlastne má na to právo. Ako na život. Aliancia za rodinu.

internet

Rudolf Kusý slúži ľuďom už desať rokov a chce to robiť aj naďalej. Kusému stúpajú preferencie, a preto tento týždeň hovoril o tom, že otec bol emigrant a nie agent ŠtB. Kampaň na župana ho stála 300-tisíc eur a ešte sa neskončila. Platí si ju z vlastných úspor, ale pomáha mu aj rodina. Zvláda to ale s úsmevom, pretože Deň nezávislosti sa blíži.

Internet

Minimálne podľa vzhľadu bilboardu by sa dalo predpokladať, že Daniel Krajcer kandiduje do Bruselu a nie za župana. Chcieť alebo mať? Byť alebo nebyť?

internet

​Pravdepodobne najviac o svojom víťazstve uveril Martin Jakubec. Jedným slovom neviete vystihnúť, kto je tento človek: v prvom rade je určite hrdý Slovák, zabávač, podnikateľ, propagátor a vlastník autorských práv k Repete, a v poslednom období sa z neho stáva aj odborník na politický marketing. Ako správny kandidát si všíma výsledky politických prieskumov, ktoré si uverejňuje na svojom blogu portálu sme.sk a svojej Facebookovej stránke. U uvedie aj zdroj prieskumu. Má to jeden malý háčik, ide zvyčajne o vymyslenú spoločnosť.

Sme.sk

​Martin Jakubec nemá problém so sľubmi.

Blog Martina Jakubca

A evidentne si nemyslí, že bilboardy sú drahé.

archív

archív

archív

archív

​A to všetko s úctou k tradíciám:

archív

A na záver je tu ešte jeden prísľub od kandidáta Jozefa Uhlera: Zdarma sú len sľuby. Doprava potrebuje skutočné riešenia. 

  • opatrne s riešeniami
  • najmä v Banskej Bystrici
  • a tiež v Nitre
  • buďme rozumní
  • o týždeň sa vidíme opäť

01 - Modified: 2021-06-20 06:06:29 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Televízne diskusie stále bez Matoviča, nezaháľajú Hlas a Smer 02 - Modified: 2021-05-04 06:26:43 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Prekvapenia zmluvy o nákupe Sputnika a účet za plošné testovanie 03 - Modified: 2021-03-18 05:45:04 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Od Sputnika cez vulgarizmy do bodu nula 04 - Modified: 2021-03-01 12:42:57 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Ako ďalej s covidom? Matovič sa radí s odborníkmi, Krajniak sa chce modliť a niekto uteká na Maledivy 05 - Modified: 2021-02-23 06:31:50 - Feat.: - Title: Týždeň v médiách: Interrupcie dôležitejšie ako všetko ostatné. Aj o vakcíne Sputnik, ktorá rozdelila nielen Slovensko, ale aj koalíciu
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:51