StoryEditor

Mediálne organizácie oslavujú Svetový deň televízie

21.11.2017, 16:18
Autor:
(red)(red)
Svetový deň televízie vyhlásila Organizácia spojených národov.  

Európská vysielacia únia (EBU), Asociácia komerčných televízií v Európe (ACT) a egta, združenie televíznych a rozhlasových média zastupiteľstiev, oslavujú dôveryhodnosť televízie pri príležitosti Svetového dňa televízie (21. 11.) vyhláseného Organizáciou spojených národov.  

I tento rok vytvorili tieto tri organizácie 30-sekundový videoklip podtrhujúci rolu, ktorú televízia ako poskytovateľ dôveryhodného obsahu vo svete hrá. Video sa vysiela 21. novembra v Európe, Ázii, Kanade, USA a Austrálii. Diváci, ktorí chcú vyjadriť svoje sympatie k televízii, môžu 21. novembra používať na sociálnych médiách hashtagy #WeloveTV a #WorldTVDay.

Video kladie dôraz na skutočnosť, že dnes, viac než kedykoľvek predtým, hrá dôveryhodnosť televízie ústrednú rolu v našom každodennom živote, pretože divákov informuje o najnovších udalostiach z domova i zo zahraničia a obracia pozornosť sveta na to podstatné. Redakčná zodpovednosť, pravdivé reportáže, najkvalitnejší obsah, najbezpečnejšie prostredie a spoľahlivý, nezávislý systém merania tvorí DNA televízie. To z neho robí médium vhodné pre špičkový obsah a úplne bezpečné prostredie pre zadávateľov reklám na akomkoľvek prístroji. Uviedla to Asociácia komerčných televízií vo svojej tlačovej správe.

01 - Modified: 2021-11-19 15:40:41 - Feat.: - Title: V nedeľu je Svetový deň televízie. Špeciálny spot odvysielajú televízie po celom svete 02 - Modified: 2019-11-21 11:06:06 - Feat.: - Title: Dnes je Svetový deň televízie. Oslavuje sa už 23 rokov
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 05:35