StoryEditor

Do televíznej ponuky pribudol nový kanál Epic Drama

14.12.2017, 11:01
Autor:
hrnhrnTSTS
Ponúka viac ako 600 hodín hraných seriálov z celého sveta.

Mediálna spoločnosť Viasat World prináša od dnes, 14. decembra, nový televízny kanál Epic Drama. Spustený je na hlavných medzinárodných trhoch spoločnosti a ponúkne viac ako 600 hodín hraných seriálov z celého sveta. Diváci na ňom nájdu výber veľkorozpočtových seriálov rôznych dramatických žánrov v HD kvalite.

Na zhruba 80 percent vysielaného obsahu sa vzťahuje licencia na nelineárne vysielanie, takže ho diváci budú môcť sledovať na rôznych platformách a zariadeniach. Väčšina ponúkaných titulov sú novinky nakrútené v posledných rokoch a zhruba 70 percent z nich ponúkne Epic Drama v jednotlivých krajinách exkluzívne. Na Slovensku bude vysielať v češtine, 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

​Tamas Horvath, obchodný riaditeľ spoločnosti Viasat World, povedal: "Veríme, že Epic Drama so svojou pestrou skladbou a širokými možnosťami sledovania na trhu vynikne a uspeje. Diváci budú mať neptretržitý prístup k svetovej dramatickej tvorbe z ľubovoľného zariadenia."

Kanál Epic Drama stavia na skúsenostiach spoločnosti Viasat World, ktoré získala ako najvýznamnejší poskytovateľ filmového obsahu v Rusku a teraz ich využíva na rozšírenie ponuky na ďalších trhoch. Spustenie 19. kanála spoločnosti vychádza z výskumu, ktorý odhalil dopyt divákov po tomto žánri.

Programová skladba cieli na mužov a ženy vo veku nad 25 rokov, v ponuke je celé žánrové spektrum. Nechýba zločin a záhady, adaptácia klasických literárnych diel, politika a moc, vojnové drámy, akčné a dobrodružné príbehy, skutočné historické udalosti a tiež svet fantázie.

Na Slovensku zaradila nový kanál do ponuky ako prvá spoločnosť Slovak Telekom. Divákom ho ponúka v rámci svojho rozšíreného balíčka, v ktorom už ponúka kanály Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature. 

"Hoci je ponuka televízneho obsahu veľmi široká, stále existuje dopyt po kvalitných seriálových kanáloch, ktoré starostlivo vyberajú to najlepšie z aktuálnej tvorby. Teší nás preto, že zákazníci Magio TV na Slovensku T-mobile TV v Českej republike budú medzi prvými, ktorí budú mať nový kanál a nelineárne služby k dispozícii," hovorí Andrej Miklánek, marketingový expert spoločnosti Slovak Telekom pre TV služby na Slovensku a v Českej republike.

Viasat World

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:04