ProSieben
StoryEditor

Reality show, v ktorej je 100 ľudí zatvorených v dome pre štvorčlennú rodinu, štartuje dnes

04.01.2018, 15:01
Autor:
ČTKČTK
Vysiela ju nemecká televízna stanica ProSieben.

Stovka ľudí prežívajúcich v dome pre štvorčlennú rodinu, v ktorom je len niekoľko postelí a jediná toaleta - tak vyzerá nová reality šou, ktorá bude oddnes vysielaná na nemeckej televíznej stanici ProSieben. Jej víťazom sa stane ten,kto v dome zostane ako posledný. Odnesie si 100.000 eur.

Reality show v štýle Big Brother, v ktorej budú diváci sledovať život skupiny ľudí uzavretých v jednom dome, priniesli za posledné roky rad svojráznych nápadov, ktorými sa ich tvorcovia snažili prilákať pozornosť. Nový program nazvaný Vypadni sakra z mýho domu (Get the F * ck out of my House) si ju chce získať tým, že 55 mužov a 45 žien natlačili do domu s plochou 116 metrov štvorcových.

K čomu to povedie, je zrejmé zo záberov, ktoré televízna stanica dopredu zverejnila. Desiatky ľudí sa na nich tlačia v obývačke alebo malej kuchyni, kde márne hľadajú niečo poriadne na jedenie, ďalší zase stoja v dlhom rade pri dverách do jedinej kúpeľne so záchodom v dome. Večer súťažiaci zložito hľadajú miesto na spanie - veľká časť z nich skončí na zemi, niektorí napríklad aj na kuchynskej linke.

Stiesnená atmosféra domu, ktorý má síce záhradu, ale nikto tam nesmie, vedie rýchlo k hádkam o jedlo a ďalšie základné potreby. Útechu pre rad súťažiacich, ktorí si so sebou mohli vziať len minimum osobných vecí, môže predstavovať aspoň fakt, že päťizbový dom môžu kedykoľvek opustiť, aj keď sa tak pripravia o šancu na víťazstvo.

Výhru si odnesie ten súťažiaci, ktorý v dome sledovanom 34 kamerami vydrží najdlhšie.

Najmladší z kandidátov má 19 rokov, najstarší 82. O tom, kto dom opustí najskôr, môže okrem súťažiacich samotných rozhodnúť aj "šéf domu", ktorého si súťažiaci každý týždeň zvolia. Šéf domu má počas jedného týždňa len pre seba k dispozícii izbu veľkú 33 metrov štvorcových aj s kúpeľňou a záchodom.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 02:12