Magazín Evita
StoryEditor

Magazín Evita uzavrel rok vo veľkom štýle

10.01.2018, 15:00
Autor:
TSTS
Magazín Evita uzavrel minulý rok s najlepším predajom.

Decembrové číslo magazínu Evita si kúpilo viac ako 39-tisíc čitateľov. Ide o druhý najlepší výsledok od začiatku vydávania časopisu. Po prvýkrát sa vo vianočnom čísle objavil Motivačný diár.

„Vianočná Evita potešila všetky naše čitateľky motivačným diárom plným krásnych myšlienok a zároveň v magazíne našli znova veľkú dávku poctivého čítania o Slovenkách, ktoré ich majú čím inšpirovať,“ povedala Evita Urbaníková, šéfredaktorka.

Magazín Evita je na trhu od roku 2015 a od uvedenia na trh si obsahom zameraným na skutočné ženy získava a udržiava popularitu a priazeň čitateliek.  V roku 2017 bola šesťkrát dvojkou na trhu ženských magazínov.

Za obsahom mesačníka stojí obľúbená slovenská autorka bestsellerov, Evita Urbaníková. Ako šéfredaktorka prináša  čitateľkám spektrum skutočných príbehov, v ktorých sa nájde nejedna slovenská žena. Čo pre ňu znamená tvoriť titul, ktorý sa môže stať najpredávanejším ženským mesačníkom na Slovensku? „Je pre nás dôležité tvoriť časopis, v ktorom sa nelistuje, ale, do ktorého sa začítate na viackrát.“

Magazín Evita, ako jeden z titulov vydavateľstva Mafra Slovakia, aj v novom roku zostáva verný svojmu štýlu. „Chceme stále žiť medzi našimi rovesníčkami, mamami a dcérami, sledovať ich životy, to, čo ich teší, napĺňa ale i trápi, a to všetko chceme priniesť na stránkach nášho magazínu,“ povedala Evita.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:38