StoryEditor

Trailer filmu Priatelia valcuje internet. Hoci žiadny film nevznikol

19.02.2018, 21:16
Autor:
hrnhrn
Na internete ho už videlo takmer 40 miliónov ľudí.

Na internete sa (opäť) objavil “trailer” k filmu Priatelia pod názvom Friends: The Movie, ktorý by mal prísť do kín v tomto roku a mal by byť ukončením kultového sitkomu.

Vo filme by mali po rokoch pokračovať príbehy šestice priateľov z New Yorku, ktorí kraľovali televíznym obrazovkám desať rokov. Hoci žiadny film nevznikol a trailer je len fanúšikovské video šikovne poskladané z rôznych filmov, kde herci hrali, na internete ho už videlo takmer 40 miliónov ľudí.

Jeden z najúspešnejších televíznych seriálov všetkých čias bol vyrobený pre televíziu NBC. Prvá epizóda bola odvysielaná 22. septembra 1994, posledná o 10 rokov neskôr, 6. mája 2004.

Hlavní predstavitelia získali ohromnú popularitu a za jednu epizódu zarábali jeden milión dolárov. Úspech seriálu dvíhal aj ceny reklamy, tridsaťsekundový reklamný spot v záverečnej epizóde stál až dva milióny dolárov.

Seriál, ktorý je doteraz veľmi obľúbený a televízie ho dookola reprízujú, dostal niekoľko cien, vrátane Emmy alebo Zlatého glóbusu.

​Správy o nakrútení filmu sa objavujú v médiách pravidelne, herci ich však vždy dementovali. Napriek obrovskej fanúšikovskej základni sa pokračovania nikdy nedočkáme.

​Snaha dať dohromady všetkých hercov z Priateľov v minulosti vždy stroskotala kvôli neochote alebo preplnenému kalendáru jedného alebo niekoľkých z nich. "Nemôžeme sa stretnúť ani na večeru. Snažíme sa, ale nežijeme všetci v rovnakom štáte a tiež máme rôzne pracovné rozvrhy," povedala v jednom z rozhovorov Lisa Kudrow, seriálová predstaviteľka Phoebe.

Friends Reunion

Herci sa však zišli v roku 2016 na nakrúcaní dvojhodinového špeciálu, ktorý mal vzdať hold režisérovi mnohých dielov Jamesovi Burrowsovi. Chýbal iba Matthew Perry, ktorý mal v tom čase pracovné povinnosti. Premietanie niektorých scén zo seriálu a príhovor režiséra Jamesa Burrowsa dohnalo Jennifer Aniston k slzám.

Program sa vysielal na televízii NBC a herci prezradili, na čo najradšej spomínajú a aké vzťahy medzi sebou od začiatku nakrúcania seriálu mali. Herečka Jennifer Aniston nemohla zastaviť slzy, keď sa premietali niektoré scény, a keď Burrows na pódiu ďakoval všetkým svojim kolegom a priaznivcom.

"Urobili by sme pre Jima Burrowsa čokoľvek. Dal nám v seriáli obrovskú príležitosť a pravdepodobne najlepších desať rokov našej kariéry. Budeme na neho spomínať do konca života," povedala Aniston.

01 - Modified: 2021-05-27 07:10:24 - Feat.: - Title: Premiéra Priateľov je tu. HBO GO láka divákov trailerom so slovenskými titulkami 02 - Modified: 2021-03-03 08:17:47 - Feat.: - Title: Seriálový fenomén Priatelia mieri na HBO GO 03 - Modified: 2019-09-21 17:37:24 - Feat.: - Title: Priatelia ovplyvnili životy miliónov divákov. Premiéru mali pred 25 rokmi
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 06:14