TV JOJ
StoryEditor

JOJ neodvysiela reláciu Sedem, program mení aj RTVS

01.03.2018, 17:49
Autor:
(red)(red)
Z úcty k obetiam dvojnásobnej vraždy neodvysielajú televízie niektoré zábavné relácie.

Televízia JOJ mení dnešný program a neodvysiela zábavnú reláciu Sedem, v ktorej osobnosti glosujú aktuálne politické dianie. Protagonisti a tvorcovia relácie sa vzhľadom k bezprecedentnej tragickej udalosti, ktorá otriasla celým Slovenskom a z úcty k obetiam dvojnásobnej vraždy, rozhodli tento týždeň nevyrábať a neodvysielať pravidelnú týždennú zábavno-publicistickú reláciu. 

"V čase, keď je celá krajina v zhrození a smútku, je pre tvorcov nemysliteľné vtipkovať na akúkoľvek tému. Tvorcovia sa týmto tichým protestom pripájajú ku všetkým slušným ľuďom, ktorí veria,  že spravodlivosti bude tentokrát konečne učinené zadosť," napísala vo svojom stanovisku TV JOJ.

"TV JOJ vyjadruje plnú podporu k tomuto stanovisku tvorcov relácie Sedem," uviedla Lucia Kulihová, hovorkyňa JOJ Group.

Do vysielania televízia namiesto relácie Sedem zaraďuje dve časti Inkognita. Nasledujúce Silné reči v programovej štruktúre zostávajú.

RTVS sa v súvislosti so vzniknutou spoločenskou situáciou rozhodla upraviť štvrtkový (1.3.) a piatkový (2.3.) večerný program. Zmena sa týka zábavných relácií Zlaté časy a Milujem Slovensko. Namiesto Zlatých časov odvysiela Jednotka o 20.30 h v premiére taliansky film To som ja. Ide o skutočný príbeh bolesti a znovuzrodenia ženy, ktorú znetvoril jej bývalý priateľ. Zlaté časy s dnešnými hosťami Ivetou Malachovskou a Soňou Müllerovou si diváci môžu pozrieť vo štvrtok 8. marca. V piatok 2. marca nahradí na Jednotke Milujem Slovensko a Fetiše socializmu repríza filmu Rain Man

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 07:26