Dobré noviny
StoryEditor

Marián Balázs sa pripája k tímu Dobrých novín. Vo svojej relácii vyspovedá skutočné slovenské osobnosti

07.03.2018, 09:45
Autor:
TSTS
Medzi jeho prvých hostí patria napríklad Štefan Skrúcaný, Ľuba Lesná či Erik Baláž.

Redakcia Dobrých novín sa rozšíri o výnimočnú osobnosť. Súčasťou vždy pozitívne naladeného média sa od marca stal aj bývalý poradca premiérky Ivety Radičovej, publicista Marián Balázs. So svojou vlastnou reláciou Križovatky sa bude čitateľom Dobrých novín prihovárať pravidelne dvakrát do týždňa.

Relácia Mariána Balázsa – Križovatky – sa bude zameriavať na skutočné celebrity a osobnosti. Nosnou témou relácie sú križovatky, na ktorých sa ocitajú ako jednotlivci, tak aj celá spoločnosť. Snáď každý sa totiž počas svojho života dostane do situácie, kedy je dôležité, aby sa rozhodol, ako ďalej. Marián Balázs si do svojej relácie bude volať hostí, ktorí na takejto križovatke stáli. Možno viac ako len raz. Jeho hostia sú osobnosťami známymi aj neznámymi, ktorých príbehmi sa však môžeme inšpirovať.

Medzi prvých hostí relácie Križovatky patria herec a humorista Štefan Skrúcaný, novinárka, spisovateľka Ľuba Lesná, vydavateľ Koloman Kertész Bagala, ale napríklad aj ochranár a filmár Erik Baláž. Nebude to však len o známych ľuďoch a celebritách.

Budeme sa rozprávať o spoločenských fenoménoch, ktoré sú aktuálne, posúvajú našu spoločnosť na určité križovatky a treba o nich hovoriť. Budeme sa rozprávať s hosťami, ktorí sú všeobecne známi, majú čo povedať, je hodné ich vypočuť. Či už preto, že sa venujú nejakým témam, alebo pomenúvajú veci, alebo sú odborníkmi v určitej oblasti. Potom sa ale porozprávame aj s ľuďmi, ktorí sú všeobecne menej známi, ale sú zaujímaví buď svojím príbehom, alebo témou, ktorej sa venujú,“ ozrejmil smerovanie relácie Marián Balázs.

Na reláciu Mariána Balázsa sa veľmi tešíme. Pre Dobré noviny je to nová etapa, nová výzva, keďže doteraz sme podobný formát nevytvárali. Veríme však, že Križovatky s Mariánom Balázsom si nájdu svojich verných fanúšikov,“ povedal CEO portálu Róbert Sedlák.

Reláciu Križovatky budú môcť ľudia sledovať pravidelne dvakrát do týždňa na webe Dobrenoviny.sk. Dobré noviny sú jediným médiom na Slovensku, ktoré sa venuje výlučne pozitívnym správam. V ich portfóliu čitatelia nájdu aj rozhovory so zaujímavými, inšpiratívnymi ľuďmi, príbehy úspešných Slovákov, ktorí prerazili nielen doma, ale aj v zahraničí a o ktorých úspechoch sa možno v bežných médiách až tak často nehovorí.

Prvé vydanie relácie Križovatky s Mariánom Balázsom si môžete pozrieť na webe Dobrých novín.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 11:39