TV JOJ
StoryEditor

JOJ-ka to opäť skúša s ranným vysielaním

12.03.2018, 08:09
Autor:
(pš)(pš)
V novej rannej relácii sa bude divákom prihovárať Bruno Ciberej, Bibiana Ondrejková či Thomas Puskailer.

Televízia JOJ sa opäť púšťa do staronového projektu - ranného vysielania. Nový formát sa volá Ranné noviny. Na svojom Facebooku sa tým pochválil šéf televízie JOJ - Marcel Grega: "Po intenzívnych prípravách sme dnes ráno spustili nový formát na slovenskom trhu pod známym názvom Ranné noviny. Odľahčené ranné vysielanie JOJky vám každý deň od 6:15 okrem najdôležitejších správ z domova a zo sveta prinesie najpodrobnejší ranný servis o aktuálnom počasí v každom kúte Slovenska, čerstvé zaujímavosti a veríme, že rovnako dobrú náladu."

V rannej relácii sa budú divákom prihovárať moderátori: Dodo Kuriľák, Bibiana Ondrejková, Bruno Ciberej a Alena Malchová. Showbiz bude mať na starosti Lucia Wirthová, Erika Kresťanková a Thomas Puskailer. Marcel Grega píše, že v relácii nebudú chýbať ani obľúbení meteorológovia z Najlepšieho počasia - Mirka Jarošová, Peter Jurčovič a Michal Hazlinger.

Pre televíziu nie je ranné vysielanie nový projekt. O podobný formát sa pokúšala už v minulosti. 

Ešte v roku 2014 priniesla na obrazovky Magazín Dobré ráno, ktoré po pol roku stopla. Tvárami relácie boli v tom čase  Pavol Bruchala, Lenka Čviriková Hriadelová, Kristína Guštafíková, Milan "Mimo" Ambróz.

V auguste v roku 2009 spustila televízia špecifický ranný projekt s Fun rádiom. Divákov zabávala dvojica Adela a Sajfa, priamo zo svojho štúdia vo Fun rádiu, pričom televízia JOJ sprostredkovala prenos a vysielala to na svojej hlavnej stanici - JOJ.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 21:46