StoryEditor

Kuchárski rekordéri sú terčom vtipov na internete

12.04.2018, 12:34
Autor:
(red)(red)
Vtipkári si na mušku zobrali neporaziteľnú dvojicu z kulinárskej šou.

Dvojica Ivan Rusina a František Sedlák sú neporaziteľnými súťažiacimi v kuchárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Doteraz zdolali všetkých súperov a neohrozene postupujú stále ďalej. Zvíťazili aj nad Habovcami či dvojicou špičkových šéfkuchárov - Marekom Ortom s Martinom Korbeličom.

Včerajšia rekordná, už 70. účasť Ivana s Ferom nenechala chladnými ani kreatívnych ľudí na Facebooku, ktorí pri tejto príležitosti zverejnili vtipný obrázok. Známa trojica v zložení Fera, Ivana a Juniora je na ňom značne zostarnutá, s viditeľnými šedinami, no stále zapálená pre varenie. Hoci sa už nachádzajú v 2058. epizóde a na konte majú úctyhodných 3 milióny eur.

Dvojica kuchárskych nadšencov sa dala dohromady na košickom evente Jojka v meste. Recepty, ktoré v súťaži pripravujú, vymýšľajú v aute na cestách z Košíc do Bratislavy na nakrúcanie. Súťaži sa už venujú naplno a je ich jediným zamestnaním. Doteraz si zo šou odniesli výhry vo výške 35-tisíc eur.

TV JOJ

​V kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorú vysiela televízia JOJ v pracovné dni podvečer, bojujú proti sebe dve dvojice súťažiacich. Dvojica, ktorá v časovom limite uvarí lepšie jedlo, vyhrá 500 eur. Moderátorom šou je Milan "Junior" Zimnýkoval a jedlá súťažiacich hodnotí vždy jeden z trojice špecialistov - Zuzana Sabolová, Martin Korbelič alebo Marek Ort.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:38