Tibor GašparTASR
StoryEditor

Víkendové politické relácie: Danko sa stretne s Gašparom, Matovič so Stromčekom

20.04.2018, 21:47
Autor:
TASRTASR
Hlavnými témami budú demisia T. Druckera a odstúpenie T. Gašpara.

Sobotné dialógy v Rádiu Slovensko (sobota o 12.10 h)

Hosťami relácie Sobotné dialógy budú poslanci Erik Tomáš (Smer-SD) a Eduard Heger (OĽaNO). S moderátorom Branislavom Dobšinským budú diskutovať o ochrane investigatívnych novinárov, eurodotáciách v poľnohospodárstve, demisii ministra vnútra Tomáša Druckera či oznámení odstúpenia policajného prezidenta Tibora Gašpara.

Ďalšími témami budú reakcia na pokračujúce občianske protesty požadujúce vyšetrenie vraždy Jána Kuciaka a jeho snúbenice, kritika SNS za nedostatočné informovanie koaličným partnerom či „tlačovková stratégia“ OĽaNO.

V politike na TA3 (nedeľa o 11.00 h.)

Hosťami moderátora Norberta Dolinského budú predseda parlamentu Andrej Danko (SNS), Tibor Gašpar, odstupujúci prezident PZ SR a poslanci Milan Krajniak (Sme rodina) a Jaroslav Baška (Smer-SD).
Témami pravidelnej politickej relácie budú vzťahy vo vládnej koalícii, avizovaný sociálny balíček a avizovaný odchod policajného prezidenta.

O 5 minút 12 na Jednotke (nedeľa o 11.55 h)

Hosťami Martina Strižinca budú generálny manažér Smeru-SD Viktor Stromček a
predseda OĽaNO Igor Matovič.
Témami diskusnej relácie budú demisia Tomáša Druckera a nominácia nového ministra, odchod Tibora Gašpara z funkcie prezidenta Policajného zboru a kroky vlády pre upokojenie situácie v spoločnosti.

Ďalšími avizovanými témami sú aktuálna politická situácia a fungovanie novej vlády a ciele a dosahy plánovaných sociálnych opatrení.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 13:00