Andrej KiskaTASR/M. Svítok
StoryEditor

Víkendové politické relácie: Kiska na Markíze, Pellegrini a Bugár v RTVS

18.05.2018, 13:23
Autor:
(red)(red)
Prinášame prehľad tém a hostí diskusných politických relácií.

Sobotné dialógy (sobota 19. mája o 12.10 h v Rádiu Slovensko)

Premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) bude hosťom moderátora Branislava Dobšinského bude v relácii Sobotné dialógy. Témami diskusie budú dianie v rezorte vnútra, vyšetrovanie vraždy Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírovej a vzťahy s Ruskom po kauze Skripaľ.

V politike (nedeľa 20. mája o 11.00 h.)

V relácii V politike bude moderátor Norbert Dolinský diskutovať o rozpočte EÚ po roku 2020, mimoriadnej schôdzi parlamentu k vysloveniu nedôvery ministerke pôdohospodárstva a o transparentnosti prideľovania agrodotácií. Hosťami relácie budú Maroš Šefčovič (podpredseda EK pre Energetickú úniu, ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná (nom. SNS) a poslanec Martin Fecko (OĽaNO).

O 5 minút 12 (nedeľa 20. mája o 11.55 h na Jednotke)

Martin Strižinec sa bude hostí relácie O 5 minút 12 pýtať na konkrétne činy politikov pri obnove dôvery verejnosti v štát a jeho inštitúcie tri mesiace po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Ďalšou témou bude rozhodnutie prezidenta SR Andreja Kisku nekandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách. Pozvanie do relácie prijali Béla Bugár (Most-Híd) a Veronika Remišová OĽaNO.

25 - mimoriadna relácia (nedeľa 20. mája o 13.00 h na Markíze)

Moderátor Michal Kovačič si do relácie pozval prezidenta Andreja Kisku. Diskutovať s ním bude o tom, čo ovplyvnilo jeho rozhodnutie nekandidovať v budúcoročných prezidentských voľbách a o jeho ďalších plánoch v politickom živote po skončení jeho funkčného obdobia.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 11:15