Leoš MarešTV Markíza
StoryEditor

Leoš Mareš pochválil súťažiacu v Superstar. Pomohol si vulgárnym výrazom

20.05.2018, 21:44
Autor:
redred
Stalo sa to v priamom prenose, ešte pred desiatou večer.

Jednoducho si nedal servítku pred ústa. Moderátor veľkolepej markizáckej šou Superstar - Leoš Mareš pochválil vystúpenie jednej z účinkujúcich svojským spôsobom. Slovenská finalistka Karmen Pál-Baláž  v nedeľu odspievala  pieseň Tiny Turner Proud Mary, za ktorú dostala od poroty veľké uznanie. A k porote sa pridal neskôr aj moderátor Leoš Mareš.  Spevácky výkon Karmen pochválil svojsky. "U nás sa to tak neberie, takže to môžem povedať. Hovorí sa, že si dnes zaje****," vyhlásil moderátor nečakane. Po týchto slovách kamera ukázala Paľa Haberu, ktorý sa pozrel na hodinky a prevrátil očami.

Napriek tomu, že v Česku nie je spomínaný výraz až taký vulgárny, na Slovensku je to inak. Moderátor navyše použil hrubý výraz ešte pred desiatou večer. Teda v čase, ktorý je pre televíziu najsledovanejší. Superstar je spoločným projektom televízie Markízy a Novy v Česku. Obe televízie reláciu vysielajú v priamom prenose v nedeľnom večernom prime time. Leošovi Marešovi pri moderovaní sekunduje slovenská moderátorka Jasmina Alagič.

01 - Modified: 2018-03-28 19:01:16 - Feat.: - Title: Superstar sa vrátila ako program večera 02 - Modified: 2018-02-22 07:19:43 - Feat.: - Title: Superstar má moderátora. Divákov bude zabávať Leoš Mareš
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 19:24