StoryEditor

Júnové kinopremiéry: Pokračovanie Jurského sveta, filmy pre ženy aj životopisná dráma

28.05.2018, 20:55
Autor:
hrnhrn
Filmovým fanúšikom prinášame päť tipov na júnové premiéry v kinách.

Filmový jún prinesie hneď dve premiéry zacielené na dámske publikum, životopisnú kriminálnu drámu s Javierom Bardemom a Penélope Cruz aj pokračovanie Jurského sveta, ktoré treba vidieť v 3D. A po dvoch rokoch sa vráti na plátna kín aj kutilské duo Pat a Mat.

Debbina 8 (Ocean's 8)

Hviezdne obsadená akčná komédia voľne nadväzuje na legendárnu sériu o Dannyho partičke, tentokrát však v ženskej zostave. Debbie Ocean (Sandra Bullock) plánuje najväčšiu lúpež svojho života a zostaví tím z najlepších expertiek vo svojom odbore.

Spolu s Lou Miller (Cate Blanchett) získa do partie šperkárku Amitu (Mindy Kaling), pouličnú podvodníčku Constance (Awkwafina), najlepšiu priekupníčku na kradnutý tovar Tammy (Sarah Paulson), hackerku Nine Ball (Rihanna) a módnu dizajnérku (Helena Bonham Carter).

Cieľom je 150 miliónov dolárov v diamantoch, ktoré budú na veľkolepej módnej prehliadke v newyorskom Metropolitnom múzeu visieť na krku svetoznámej herečky Daphne Kluger (Anne Hathaway). V kinách od 7. júna.

Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný (Loving Pablo)

V kriminálnej dráme režiséra Fernanda Leóna de Aranoa sa ako legendárny narkobarón Pablo Escobar predstaví charizmatický Javier Bardem.

Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila horúci milenecký vzťah, hrá vo filmu Penélope Cruz.

Jurský svet: Zánik ríše (Jurassic World Sequel)

Pokračovanie jedného z najúspešnejších filmov všetkých čias. Dinosaury z Jurského sveta sú v ohrození a Chris Pratt spolu s Bryce Dallas Howard sa vydávajú na záchrannú misiu.

V novom filme sa vracia tím, ktorý vytvoril famózny prvý diel, len režisér Colin Trevorrow posunul režijné opraty J. A. Bayonovi a spolu s Stevenom Spielbergom sa ujal roly producenta.

„Diváci sa samozrejme môžu tešiť na svojich obľúbených hrdinov – T-Rexa, Brachiosaura alebo Velociraptorov, ale tiež sa tu objavia druhy, ktoré ste ešte nikdy nemali možnosť vidieť. Určite stojí za to prísť sa na nich do kina pozrieť,“ sľubuje režisér Bayona. V kinách od 21. júna.

Som sexy (I Feel Pretty)

Byť sexy je najviac a každžena je taká krásna, ako sa sama cíti. Záleží na prístupe. V komédii Som sexy hrá Amy Schumer úplne obyčajné „plus-size“ dievča, ktoré po rane do hlavy začne samu seba vidieť a vnímať ako super kočku. Začne sa podľa toho aj správať a jej okolie sa nestačí čudovať.

Romantická komédia bude mať premiéru 28. júna. Na režisérsku stoličku sa prvýkrát posadila dvojica Abby Kohn a Marc Silverstein, ktorí sú autormi scenárov romantických komédií Ako byť single, Manželský sľub, Nie je z teba až tak paf alebo Nepobozkaná.

Pat & Mat opäť v akcii

Kutilské duo Pat a Mat sa po dvoch rokoch vracia na plátna kín. Presťahovali sa do nových domov, kde na nich čakajú nové kutilské výzvy, ktoré pre nich nie sú prekážkou. V nových príhodách sa Pat a Mat stanú odborníkmi aj na solárnu energiu alebo inštaláciu bezpečnostných kamier.

V júli bude mať kinopremiéru najnovšia adaptácia z marvelovského sveta Ant-Man a Wasp, animovaný rodinný Hotel Transylvánia 3 alebo akčný Mrakodrap s monštruóznym Dwaynom Johnsonom v hlavnej úlohe. Milovníci muzikálov sa v júli dočkajú pokračovania hitu Mamma Mia! Here We Go Again s pesničkami skupiny Abba.

01 - Modified: 2022-05-05 09:08:15 - Feat.: - Title: Milan Ondrík a Marián Mitaš nakrúcajú detektívku inšpirovanú baťovským svetom 02 - Modified: 2022-05-04 08:40:29 - Feat.: - Title: Filmový máj: Týchto sedem noviniek v kine nemôžete premeškať 03 - Modified: 2022-03-25 08:45:11 - Feat.: - Title: Do kín prichádza Tieňohra. Nový film režiséra Bebjaka je inšpirovaný skutočnými udalosťami 04 - Modified: 2022-02-02 11:15:26 - Feat.: - Title: Do kín prichádza V lete ti poviem, ako sa mám. Podľa tvorcov je ich najvýpravnejším filmom 05 - Modified: 2022-01-18 09:08:16 - Feat.: - Title: Najnovší Matrix, West Side Story aj slovenské komédie – do kín mieria očakávané filmy
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 06:02