StoryEditor

Viber neustále rozširuje možnosti využitia chatu

08.06.2018, 08:30
Autor:
pzpz
Pridáva ďalšie tri novinky.

Viber používa jeden bilión registrovaných používateľov. Momentálne aplikácia oznámila nové a inovatívne rozšírenia pre chat, ktoré prinesú nové možnosti a funkcie. Už teraz aplikácia spestruje konverzácie používateľov a bez nutnosti opustiť rozhovor, vedia priamo v chatovom okne od okamžitého hľadania a zdieľania GIF a YouTube videí, po posielanie skladieb zo Spotify, rovnako ako miest na jedenie od Yelp a omnoho viac. 

V uplynulom roku sa pripojili používatelia aplikácie Viber k rôznym rozšíreniam chatu viac ako 4.5 biliónkrát, čím sa stali jedným z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich spôsobov komunikácie v rámci aplikácie.  

Viber Shouts je nový zábavný spôsob, akým môžu používatelia Viberu zdieľať dôležité novinky v chate a zvýrazniť tieto správy farebnými pozadiami. Po úvodnej ponuke dvadsiatich možností pre chatové bubliny, Viber v budúcnosti uvedie ďalšie pozadia - rovnako globálne aj lokálne.

Viber

Favorites  je rozšírenie chatu, ktoré umožní používateľovi uchovávať všetky jeho obľúbené a dôležité GIFy, odkazy a YouTube videá na jednom ľahko dostupnom mieste. Používatelia môžu dlhšie podržať ľubovoľný obrázok GIF, odkaz alebo YouTube video, ktoré dostali cez Viber a uložiť ich do svojich obľúbených položiek. Neskôr k nim môžu ľahko pristúpiť pomocou chatového rozšírenia v rámci rôznych chatov na Vibery a okamžite ich zdieľať jedným kliknutím.   

Viber

Location predstavuje zdieľanie polohy s relevantnejšími informáciami o miestach v okolí, ktoré sa dajú okamžite zdieľať v chate. Nová správa o polohe obsahuje tlačidlo konkrétneho miesta "Otvoriť", ktoré umožňuje používateľom vybrať si navigačnú aplikáciu podľa vlastného výberu. Čo sa týka ochrany súkromia, táto funkcia je povolená len pre používateľov, ktorí povolia Viberu prístup k svojej polohe a poloha je vyžiadaná len vtedy, keď používatelia sami kliknú na chatové rozšírenie miesta za účelom jeho zdieľania s priateľmi.

Viber

Chatové rozšírenia Viber Shouts, Favorites/Obľúbené a Location/Miesto, budú postupne predstavené po celom svete a budú dostupné v mobilnej aplikácii Viber na iPhone a Androide.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. apríl 2024 13:33